Manager: Narko fik Britney til at klippe sig

16x9

Britney Spears' tidligere manager, Sam Lufti, har åbnet sin injuriesag mod sangerindens mor Lynne med en bredside af anklager.

Da de 12 nævninger var udpeget i går, blev der tid til at tage fat på selve retshandlingen, og Luftis advokat, Joseph Schleimer, hævdede i sine indledende bemærkninger blandt andet, at hans klient blev gjort til syndebuk.

Lufti mener, han fik skylden for alle de fortrædeligheder, der ramlede ned over popstjernen, og advokaten fastslog videre, at hans klient var uden skyld i Spears' sammenbrud tilbage i 2007. Hun barberede sig således skaldet for at skjule sit stofmisbrug.

Gav Spears stoffer
Injuriesagen er udløst af Lynne Spears' erindringsbog "Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World".

Heri skriver Britneys mor, at Lufti gav hendes berømte datter stoffer og afskar hende fra familien.

Ifølge Schleimer var Lufti uden skyld i sangerindens nedtur, og fru Spears' påstande er derfor injurierende.

"Britney var glad for amfetamin, og det meste af alt det, der gik galt i hendes liv, skyldtes amfetamin," sagde advokaten i sin sagsfremstilling.

Derfor ragede hun håret af
Han havde også en overraskende forklaring på, at Britney barberede alt sit hår af. På dette tidspunkt var hun blevet paranoid og var så bange for at få sit hår testet for de hårde stoffer, hun også tog, at hun ragede det hele af, lød det.

Lufti blev fyret i 2008, hvor sangerindens liv for alvor faldt fra hinanden, og hun blev tvangsindlagt to gange.

Spears er stadig umyndiggjort og fritaget for at vidne i den verserende sag. Ifølge sagkundskaben er Spears så psykisk skrøbelig, at "det vil volde hende ubodelig skade og bringe hende i overhængende fare," dersom Lufti fik mulighed for at tvinge hende i vidneskranken.

Den nu 30-årige sangerindes fordums følgesvend afkræver Lynne Spears en erstatning på flere millioner dollars og forlanger desuden 15 procent af Britneys indtægter siden 2007.