Hvem har hugget Sean Penns emailadresse?

16x9

Sean Penn raser over, at en anden har taget hans Gmail_konto

Når man opretter en email, kan det være fristende at være sjov og bruge et andet navn end sit eget foran snabel a'et. Hvis man er fan af Sean Penn og vil oprette en Gmail adresse, hvad er så mere nærliggende end at hedde SeanPenn@gmail.com?

Det skulle den person, der fik idéen dog nok have valgt at tænke lidt nærmere over. Nu er Sean Penn nemlig rasende. Skuespilleren har forlangt, at synderen "står frem omgående, i stedet for at skjule sig i skammen", skriver sitet TheOnion.com.

Sean Penn blev så forarget over, at en person havde "stjålet" hans emailadresse, at han fik avisen Washington Post til at trykke et brev addresseret til "et bestemt hensynsløst røvhul", hvorefter han går i gang med at skælde ud til højre og til venstre over, at alle mennesker i verden fortjener at blive repræsenteret på nettet, uden at skulle bruge pseudonymer.

Penn fortsætter med at surmule over, at det tog halvandet år, før der var en, der var så venlig at sende ham en invitation til at åbne en Gmail konto, og da det endelig lykkedes, var samtlige navnekombinationer optaget.

Det er svært at tage stilling til, hvem der er mest latterlig. Personen, der mente, at han kunne gå for at være Sean Penn på internettet, eller Sean Penn der forsøger at oprette en emailadresse med sit eget navn. Det er ikke sådan man undgår spam, Sean. Men vi henviser til Hotmail, måske kan de være behjælpelige.