Livet efter serien: Melrose Place

16x9

Hvad er der sket efter Melrose Place for skuespillerne

Serien om de intrigante naboer i Melrose Place i Los Angeles blev vist i tv første gang mellem 1992 - 1999. Nu bliver serien snart genoplivet med nye - og et par enkelte af de gamle skuespillere. VIP TV 2 har set nærmere på, hvordan det gik stjernerne fra successerien.

Dr. Michael Mancini:
Thomas Calabro, 50 år.

Fortsatte karrieren som skuespiller. Har gæsteoptrådt i en række tv-serier, blandt andet "Nip/Tuck" og "Cold Case".
Spiller igen rollen som Dr. Michael Mancini i den nye omgang af serien Melrose Place.

Amanda Woodward:
Heather Locklear, 47 år.

Havde stor succes i rollen som Caitlin Moore i serien "Spin City". Derudover har hun gæsteoptrådt i en række serier som "Scrubs", "Ally McBeal" og "Boston Legal".

Privat har Locklear datet blandt andre Tom Cruise og har været gift to gange. Først med Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee og senere Bon Jovi-guitaristen Ritchie Sambora.

I september 2008 blev hun anholdt for spritkørsel efter en længere periode med depression og rygter om misbrug.

Jake Hanson:
Grant Show, 47 år.

Har haft mindre roller i flere kendte serier. "Dirt", "Private Practice" og "Grey's hvide verden". Medvirker i partnerbytte-serien "Swingtown".

Allison Parker:
Courtney Thorne-Smith, 41 år.

Landede rollen som Georgia Thomas i "Ally McBeal" og har lagt stemme til Catwoman i animationsfilmen "Batman: New Times". Spiller lige nu rollen som Cheryl i "According to Jim".

Matt Fielding:
Doug Savant, 44 år.

Har haft en række filmroller, herunder "Godzilla". Han har lige nu stor succes i "Desperate Housewives", hvor han spiller rollen som Tom Scavo. I 1999 giftede han sig med Melrose Place-kollegaen Laura Leighton.

Sydney Andrews:
Laura Leighton, 40 år.

Har gæsteoptrådt i flere serier, blandt andre "CSI Miami", "Boston Legal", "Law and Order" og "Shark". Hun medvirker desuden også i den nye Melrose Place-serie.

Billy Campbell:
Andrew Shue, 42 år.

Han har siden spillet hustrumishandler i filmen "Rainmaker" og var med i og co-instruerede filmen "Gracie". Han sidder desuden i bestyrelsen for velgøremheds-organisationen "Do Something".

Jane Andrews Mancini:
Josie Bissett, 38 år.

Har spillet med i blandt andet "Law and Order" og filmene "The Doors" og "The Other Woman", som blev instrueret af Jason Priestley, kendt fra Beverly Hills 90210. Hun har desuden arbejdet som model og været "ansigt" for store mærker som Neutrogena, Dr. Scholl og Murad.

Dr. Kimberly Shaw:
Marcia Cross, 47 år.

Forlod Melrose Place i 1997 for at studere psykologi. Senest har hun nydt stor succes i rollen som Bree Van De Kamp/ Hodge i succes-serien "Desperate Housewives".

Kilder: Aftonbladet, IMDB.