Stjernefotograf var bundpervers

16x9

Beviserne mod den verdenskendte modefotograf Terry Richardson er efterhånden ved at hobe sig op

Beviserne mod den verdenskendte modefotograf Terry Richardson er efterhånden ved at hobe sig op.

I sidste uge kaldet den danske model Rie Rasmussen ham for en kujon, nu får hun medhold af en tidligere model, der lod sig udnytte seksuelt af den kendte fotograf.

Rie Rasmussens angreb kom, da hun opdagede, at fotografen uden nogen form for tilladelse havde brugt hendes billeder i bogen "Terryworld", hvor han også havde trykt nøgenbilleder af mindreårige piger, skriver Ekstra Bladet.

Og der er helt klart noget lummert over den særegne fotograf. Den tidligere model Jamie Peck har på sitet "The Gloss" skrevet et indlæg om sine oplevelser med den klamme fyr - og desværre er det alt andet end munter læsning.

Under et 'go see' i fotografens studie bad han om at få lov til at lave en kop te på Pecks tampon. Han bad hendes ligeledes smide tøjet og tage billeder af ham. Kort efter fik han hende manøvreret over på en sofa, hvor han overtalte hende til at give sig et håndjob, mens hans assistent tog billeder.

Ung, bange og naiv
Peck var kun 19 år gammel og turde ikke sige nej til Terry, af frygt for aldrig at blive tilbudt modelopgaver igen. Det fortryder hun selvfølgelig i dag.

Hele besøget hos den perverse modefotograf var en bizar oplevelse for den purunge pige, skriver Ekstra Bladet.

"Før jeg næsten havde sagt et ord, stod han foran mig splitternøgen kun iført sine tatoveringer og med sin store dinglende penis faretruende nær på min krop. Og så spurgte han mig, om jeg ikke ville tage nogle billeder af ham", forklarer Jamie om sit møde med den lumre pigefotograf.