"Bitterfissen lyver om mine designerkøer"

Den anonyme blogger med kaldenavnet 'Bitterfissen Bethany' har kastet sig over Tina Lund og hendes designerkøer. "Det hele er løgn," siger Tina Lund

Bloggeren med det kontroversielle kaldenavn 'Bitterfissen Bethany' er blevet kendt for at svine kendte mennesker, og primært kvinder, til. Nu har hun udgivet sin blog i bogform med titlen 'En Bitterfisses Bekendelser'.

Springrytteren Tina Lund er en af de kvinder, som den anonyme blogger har kastet sig over, blandt andet med følgende svada:

"Gør det egentlig ikke ondt at være så dum? Eller er det værre at være en nærrigrøv, der udnytter de små staldpiger til at muge ud i hesteboksene for mindre end mindstelønnen, mens du dåser rundt og påsætter falske øjenvipper, og leger kærlig stedmor for idiot-Allans små møgunger? Vi ved jo udmærket godt, at du hader de unger, niver dem i smug, og kun bruger dem for at vinde lidt på sympatikontoen, som vist er lige så tom, som du er på indersiden af grødhovedet."

"Det er løgn"
Tina Lund er forståeligt nok ikke begejstret for bloggerens beskrivelse, og harmes blandt andet over de løgne som Bitterfissen et andet sted på sin blog fremfører om hendes elskede designerkøer:

"De her ting, der står om mig og mine designerkøer, som jeg har vundet, det er jo direkte løgn," siger Tina Lund som modsvar til angrebet.

"Jeg er indforstået med, at man kan forvente at få én over snuden. Nu har jeg været i det game et par år. Alle kan jo ikke lide én, og selvfølgelig får man hug en gang i mellem. Men det her er over grænsen, og jeg synes, det er synd, hvis det skal være sådan her fremover. At læse nogle ting, som er direkte løgn, er det ok?," spørger Tina Lund.

En hudflettelse af tidens dumheder
Litteraturforsker Benjamin Boysen fra SDU er, modsat Tina Lund, begejstret for Bitterfissens blog og barske stil, som han ser som en satirisk happening:

"Jeg synes, det er befriende på et højere plan, som en form for kultur- og værdikritik. Det er en hudflettelse af tidens dumheder og dårskaber, som forskellige folk repræsenterer," siger han.

"Man skal se det som en satirisk happening, og jeg mener, at der er grænser for, hvor ømskindet man må være, når man samtidig vælger at stille sig frem i rampelyset," siger Benjamin Boysen.

Mediekvinden Pernille Rahbek går heller ikke fri og bliver blandt andet kaldt en 'kreafisse'. Du kan høre debatten mellem hende, Tina Lund og Bejamin Boysen i videoen øverst på siden. Og du kan læse Bitterfissen Bethanys svar til Go'morgen Danmark ved at følge linket øverst i boksen - den anonyme blogger blev nemlig inviteret i studiet, men afslog prompte.