Anna David: Jeg blev voldtaget

16x9

Anna David løfter nu sløret for en mørk hemmelighed

Vi kender hende bedst som storsmilende Vild med dans-stjerne og sej Fuck-dig-sangerinde.

Men den 22-årige Anna David viser nu en ny side af sig selv. I et interview med B.T. løfter hun sløret for en hemmelighed, der i en lang periode formørkede hendes liv.

Som bare 17-årig blev Anna voldtaget. Voldtægten var en såkaldt kontaktvoldtægt, hvor det er en bekendt, der udfører overgrebet.

Anna fortæller: "Man tror jo, at voldtægt er noget med én, der springer frem fra en busk. Sådan er det jo nærmest kun en gang ud af hundrede. Det sker meget oftere, at voldtægter begås af venner eller kærester."

Efter voldtægten prøvede Anna at fortrænge oplevelsen, men kroppen glemmer ikke. På kort tid tog hun 12 kilo på, og hun havde det skidt. Heldigvis fik hun stor opbakning fra familie og venner, ligesom hun brugte musikken til at komme sig.

I dag er Anna kommet sig ovenpå overgrebet. Årsagen, til at hun vælger at stå frem i offentligheden og fortælle sin historie, er, at hun gerne vil hjælpe andre voldtægtsofre.

Fuck dig-sangerinden ønsker offentlighedens, og ikke mindst skolelærernes, fokus på et tabu.

Anna siger: "Mange unge i dag har seksuel debut som 14-åige. I den alder må det være endnu sværere at skelne pornofilm fra virkelighed. Jeg er bange for, at mange unge drenge har et forskruet syn på sex. Mange siger, 'hun gav udtryk for, at hun gerne ville'. Man skal forstå, at selvom piger ser lækre ud, er det ikke automatisk lig med, at drenge må gøre, hvad de har lyst til."