Skønhed kommer indefra - i form af kosttilskud

Flere og flere skønhedsprodukter er begyndt at indeholde kosttilskud. Måske er der mere sandhed i ordsproget skønhed kommer indefra end man umiddelbart skulle tro.

Go' Morgen Danmark har sammen med skønhedsekspert Anette Kristine Poulsen kigget på nogle kosttilskud, der er med til at holde dig smuk, indefra og ud.

Granatæbler fra Murad

Granatæbler er fyldt med antioxidanter, der beskytter hudens celler mod nedbrydning. Granatæbler i tabletform er en nem måde at få de gode antioxidanter ind i dit system, især hvis frugten ikke er nem at få fat på i dit lokalområde.

Tabletter fra Imedeen

Imedeen var nogle af de første på markedet med hudplejende tabletter. Disse tabletter er fyldt med proteiner og antioxidanter. Tabletterne øger collagen-indholdet i huden, som er med til at genopbygge den. Lider man af skaldyrsallergi skal man dog holde sig fra dem, da proteinerne kommer fra netop skaldyr.

Koffein og grøn te fra Yves Rocher

Noget tyder på, at koffein smurt ud på kroppen har en udglattende effekt. Yves Rocher har en opstrammende creme med koffein, og en med grøn te. Grøn te har en masse gode egenskaber, blandt andet har den ry for at øge stofskiftet, så man nemmere kan tabe sig.

Clean Greens fra Pukka

Clean Greens fra Pukka er en noget kradsbørstig omgfang af grøn te, hvedegræs, tang, alger, grønkålsspirer og persille. Det kan blandes op med noget banan, æble og vanillecreme, og dermed blive til en super sund smoothie. Hvis det lyder lidt for besværligt kan man også få Clean Greens i tabletform.