Frøkjær solgte snegle på Roskilde

16x9

Den populære TV_vært er glad for at være tilbage på Roskilde Festival og mindes den gang, hun solgte snegle

Har du ikke selv billet, så tag med TV 2 til Roskilde Festival i aften.

Når Go'aften Danmark klokken torsdag og fredag toner frem på skærmen, så er det ikke de sædvanlige omgivelser på Hovedbanegården, der danner rammen for aftenens udsendelse.

Go'aften Danmark-holdet med Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt i spidsen har nemlig rykket teltpælene op og rykket studiet ud i virkeligheden -nærmere bestemt Roskilde Festival, hvor de torsdag og fredag underholder danskerne foran Orange Scene.

Her serverer Frøkjær og Breinholt dagens sjove indslag fra studiet foran det menneskehav, der med garanti vil indfinde sig, da Orange Scene åbner klokken 18 med danske Veto som første indslag.

"Det er jo superfantastisk at skulle lave tv herfra. Alt har jo sin charme hernede, selv når man går rundt og alt lugter af tis," siger Cecilie Frøkjær til tv2.dk.

Snegle-sælger
Hun fortæller, at hun ikke har været en hyppig gæst på festivalen gennem årene, men hun har gode minder Roskilde-minder fra fortiden.

"Der var et år, hvor jeg arbejdede hernede. Jeg landede i den skønneste bod, hvor jeg skulle sælge kanelsnegle. Det var fantastisk, og jeg spiste rigtig mange snegle det år, selvom de holdt øje med os.", siger hun efterfulgt af et grin.

"Men jeg har ikke prøvet at ligge i telt på Roskilde, for jeg boede i en campingvogn ude bagved, så det var luksusudgaven, kan man godt sige," fortæller Frøkjær, der også har været på Roskilde nogle år for at høre enkelte bands.

"Det år, hvor jeg boede i campingvognen, var der forfærdelig varmt. En morgen, da jeg væltede ud af vognen, var jeg så opkogt og opsvulmet, at min veninde bare gik forbi mig uden at genkende mig," siger Frøkjær.

Håber ikke på regn
"Vi ved ikke, om vi overhovedet kommer til at kunne høre noget for musikken, Og vores studie er uden tag, så vi håber vejret holder," siger hun.

Aftenens gæster i studiet er Oh-land, en dansk popsangerinde med succes i USA, som får debut på Roskilde, når hun i aften spiller. Sharin Foo fra Raveonettes er også i studiet. Og så kigger Mette Walsted fra TV-Avisen også forbi, da hun i år arbejder som frivillig på festivalen.