Det kan hæmoridecreme også bruges til

Det er godt nok tiltænkt til bagdelen, men hæmoridecreme bliver også flittigt brugt til ansigtet, hvor det effektivt glatter poser under øjnene.

Hæmoridecremem er dog ikke det eneste skønhedsprodukt, som i første omgang var tiltænkt noget helt andet, og disse 'held i held'-produkter, som skønhedsekspert Anette Kristine Poulsen kalder dem, er noget vi kommer til at se mere til i fremtiden.

- Held i held hudpleje er skønhedsprodukter, som er opdaget ved et tilfælde - typisk i forbindelse med medicinsk forskning. Det kan dog også være mere lavpraktisk, altså ting, der er tiltænkt én ting, men bliver brugt til noget andet så som hæmoridecreme og creme til strækmærker, fortæller Anette Kristine Poulsen.

- Og det er noget, vi kommer til at se meget mere til fremover, fordi vi er under påvirkning af den tendens, hvor sundhed og skønhed smelter sammen, tilføjer hun.

Ud over hæmoridecreme mod poser under øjnene og strækmærkecreme mod rynker, viser Anette Kristine Poulsen i videoen ovenfor også skønhedsprodukter frembragt i forbindelse med fremstilling af silke, genetisk forskning samt gensplejsning. Produktlisten finder du nedenfor:

Mod cellulite/appelsinhud:
StriVectin-SD Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles, 60 ml. tlf. 44999099

Genmodificering:
Bioeffect Body Intensive 725 kr., complete-me.dk

Biprodukt fra genetisk forskning:
Neo Stem Serum, 30 ml, 595 kr., (set i Magasin), forhandler 26202066

Silkebløde biprodukter:
Kanebo Sensai Ultimate The Cream, 5995 kr. + Kannebo Sensai Relaxing Mask til 445 kr. + Sensai Treatment Gloves, 99 kr. Nærmeste forhandler 40 23 19 11,

Hæmoridecremen:
Preparation H Clear Gel, ca. 40 kr. http://www.preparationh.com/products/ointment