Christiane passer godt på privatlivet

16x9

Tv-vært Christiane Schaumburg-Müller O'Connor gør sit bedste for at beskytte privatlivet, selvom det kan være svært.

Nervøsiteten sitrede i kroppen på Christiane Schaumburg-Müller, da hun skulle giftes med rapperen Liam O'Connor i Valdemar Slotskirke den 22. december sidste år. Faktisk var den drevne danser og tv-vært mere nervøs, end da hun var live-vært i "Vild med dans" med over en million seere, fortæller hun i et stort interview i denne uges ALT for damerne.

Siden hun begyndte at danne par med rapperen, også kendt som L.O.C., i 2009, er interessen for hendes person kun vokset. Det betyder, at sladder og paparazzifotografer er blevet en fast del af livet.

Da parret var på ferie i Thailand sidste år, fulgte en Se og Hør-fotograf for eksempel med, og parret blev uvidende fotograferet ved deres privatvilla, hvilket resulterede i et billede af en topløs Christiane i bladet.

Frygt for kameralinser på badeværelset
- Vi fandt ud af, at nogen havde opdaget os, mens vi stadig var dernede, og det blev et problem. Så tør du nærmest ikke gå uden for en dør. I Thailand har de de her meget åbne badeværelser, så hver gang jeg var på toilettet, tænkte jeg: "Gad vide, om der er en eller anden kameralinse i nærheden?" Jeg ved ikke, om livet, set i et paparazzilys, havde set anderledes ud, hvis kun én af os var offentligt kendt. Det ville det højst sandsynligt, men jeg ved i hvert fald, at kombinationen af Liam og mig er nok til, at folk vil rejse om på den anden side af kloden for at fotografere os i en meget privat situation, siger hun og tilføjer:

- Jeg er lidt ligeglad med, at der bliver taget billeder, når jeg går på gaden. Det må jeg acceptere, men jeg må ikke acceptere, at de også tager billeder, når jeg er helt privat. Det er det eneste, du kan styre, og kan du ikke styre det, er du bare fuldstændig blottet. Man kan kun bevare sig selv, hvis der stadig er noget, som gør dig til dig, og som ingen andre end dine nærmeste kender til. Jeg er generelt ret bevidst om ikke at kanalisere for meget energi over på den slags, for så kan det ødelægge det hele, og det gjorde det i det tilfælde.

Episoder som den har gjort Christiane bevidst om, at hun må tage sine forbehold, når hun vil have en pause og pleje det allerhelligste: privatlivet.