Medina begraver sin rådne sjæl i ny video

16x9

Sangerindens nye video byder på kakerlakker, kors og en begravelse

Sangerinden Medina har netop udsendt en ny musikvideo til sin single "For Altid", som for tiden er et af de største hits herhjemme. Tv2.dk har interviewet instruktøren Michael Sauer Christensen, som fortæller om den dystre og romantiske video

Et hav af sorte kors, en kakerlak og hvide plasticblomster er nogle af ingredienserne i Medinas nye musikvideo til sangen "For Altid". Videoen har netop haft premiere på MTV og må siges at være den mest kunstneriske video sangerinden har udsendt til dato. I en af scenerne sidder Medina alene på en dyster kirkegård ved stranden, når hun da ikke er i nærkontakt med en flot mand i en idyllisk skov.

Derfor har tv2.dk hevet fat i musikvideoinstruktøren Michael Sauer Christensen, for at få forklaret konceptet.

"Videoen handler overordnet om, at alle har gode og dårlige sider. Men en kæreste, mand eller kone kan finde bedre sider frem i en. Derfor viser videoen, at Medina er på sin indre kirkegård, hvor hun begraver sine dårlige sider og finder frem til de gode," siger Michael Sauer Christensen.

Den sorte maling og kakerlakken på kirkegården symboliserer således råddenskab i flydende form.

Kan tolkes på tre måder
Instruktøren lægger ikke skjul på, at ideen om "begrave sin råddenskab" er Medinas, som holdet bag videoen så har udviklet.

"Medina har smidt en masse stikord på bordet om følelser og detaljer til videoen. De sorte kontaktlinser hun har på er hendes idé, og kakerlakken var også noget hun ville have med for at symbolisere råddenskab," siger han.

Allerede nu mærker Michael Sauer Christensen, at der er mange forskellige tolkninger af videoen.

"Seerne kan tolke den, som at hun begraver sine dårlige sider. Eller som om at hendes mand er død, og hun sørger. Man kan tolke den som om, at hun har slået ham ihjel, fordi hvis hun ikke kan få ham - ja så er der ingen der skal have ham. Jeg kan bedst lide, når det hele er lidt mystisk, og folk er nødt til at tænke sig om, når de har set en video."

Medina kunne være skuespiller
For instruktøren var det ikke noget hård opgave at sætte Medina i gang med at udtrykke de intense følelser foran kameraet. Sangen er da også skrevet til hendes ekskæreste, som er danseren Mathias Arvedsen.

"Medina er rigtig nem at arbejde sammen med. Hun er en af de få i vores land, der er god til, det vi laver. Jeg har også sagt til hende, at hun tydeligvis har en skuespiller gemt i maven. Jeg håber på et tidspunkt også at se hende udtrykke sig på anden vis end musik," siger Michael Sauer Christensen.

Synes du at videoens location er eksotisk ud? Den blev faktisk optaget på stranden og i skoven ved Tisvilde i Nordsjælland, som blev overstrøet med henholdsvis sorte kors og hvide plasticblomster.

Du kan lige nu se videoen på MTV.dk. Find linket i boksen til højre.