5 sikre modetips til nytårsdresset

Har juleindkøb smadret nytårsbudgettet? Få billige stiltips her


Nytårsaften nærmer sig og det er tid til at trække i festtøjet. Men hvad skal du have på?

Modebladene er fulde af dyre festkjoler og smokinger, men hvis budgettet er overskredet i julen, så er det tilladt at være lidt kreativ.

Her kan du læse nogle bud på alternativt nytårstøj, som holder helt ind i foråret og sommeren, samt nogle gør-det-selv råd til at løfte dit nuværende tøj op til festligt nytårsskrud:

1. Nytårstøjet må gerne være farvet
De fleste andre til festen bærer sort og pailletter. Væk opsigt med en orange, turkis eller lilla kjole. Hvis du har købt en letgenkendlig kjole, så gør den til din egen ved hjælp af tilbehør. Din enkle, farvede kjole (uden pailetter) kan bruges med flade sko og sandaler til foråret.

2. Sæt farvet tilbehør til din ensfarvede kjole
Få, velvalgte farvepunkter giver dit tøj kant og gør det 'fashion-agtigt'.

3. Giv den gas med smykker!
Lad den lille guldhalskæde ligge i skuffen og sæt et vildt smykke til din sorte kjole. Du kan evt gå på jagt i børnenes perler, lysekronen, dit smykkeskrin eller din tantes kunstige blomster. Lav din egen kæde, hårbånd, øreringe eller broche.

4. Butterflyen frem
Er du mand, så sæt en butterfly til dit jakkesæt i stedet for et slips. Vær ikke bange for farver og mønstre. Overvej også en broche eller tørklæde i jakkelommen.

5. En på hovedet
Sæt en hat eller kasket til dit pæne tøj (helst samme type stof), det giver det kant.