Her er sangene fra Toppen af poppen

Få et glædeligt gensyn med alle sangene fra det andet program af Toppen af poppen

Aftenens hovedperson er den jyske rapper Johnson, hvis højeste ønske er, at de andre ikke vil forsøge at rappe hans sange. De andre kunstnere Sanne Salomonsen, Kasper Winding, Nabiha, Dicte, Mads Langer og Peter Belli kommer derfor på noget af en opgave, da de på skift skal give deres bud på Marc's største hits.

Du kan også høre musikken på iTunes. Klik blot på linket i boksen øverst til højre.

Hør alle sangene nedenunder og få desuden et indblik i, hvordan Marc Johnson reagerede på fortolkningerne.

Peter Belli fortolker Marc's nummer 'Bawler hele dagen'

Om Peters fortolkning siger Marc: Peter har en fed stemme, det kan man ikke komme udenom. Det var fantastisk godt gået af ham, det kan man ikke komme udenom. Han klarede det pisse godt. Det var en fed vinkel, og det krævede store nosser.

Kasper Winding fortolker Marc's nummer 'Kender du det'?

Om Kaspers fortolkning siger Marc: Man ved aldrig, hvad Kasper kan finde på. Han trak tæppet væk under os. Han er sgu kold i røven. Jeg tænkte nok, at Kasper havde noget i ærmet. Hans tilgang til musikken er fucking blæret.

Mads Langer fortolker Marc's nummer: 'Ik' Hate'

Om Mads' fortolkning siger Marc: Jeg havde på forhånd bare forventet, at Mads skulle op på scenen og overleve. Men at Mads valgte det her nummer, det er fedt. Han kunne ikke have valgt en større modsætning.

Sanne Salomonsen fortolker Marc's nummer 'Kig forbi'

Om Sannes fortolkning siger Marc: Tænk at være til privatkoncert med Sanne. Hun stod bare 3 meter fra mig og fortolkede min sang og sang røven ud af bukserne. Hun er en kæmpe stjerne. Sikke en entre.

Nabiha fortolker Marc's nummer 'Det Passer'

Om Nabihas fortolkning siger Johnson: Nabiha havde attituden på. Hvis der er noget jeg godt kan lide, er det når man ikke er bange for at gå hele vejen. Det var godt skrevet af hende, er du sindssyg. Det var i Johnson spirit.

Dicte fortolker Marc's nummer 'Teriyaki'

Om Dictes fortolkning siger Marc: Jeg er bare en sucker for et godt show, så jeg tænkte, det er bare SÅDAN, at man placerer sig selv oppe på scenen, da jeg så Dicte. Det var simpelthen fabelagtigt. Det var fedt. Sindssyg intro. Gennemført. Hun havde en god humor med den.