Hør alle sangene fra Toppen af poppen

Få et glædeligt genhør med alle sangene fra 'Toppen af poppen'

Tirsdag aften var det Nabihas tur til at sidde for bordenden og høre sin musik fortolket i nye versioner af de andre kunstnere Sanne Salomonsen, Kasper Winding, Peter Belli, Dicte, Mark Johnson og Mads Langer.

Resultatet kan du høre nedenunder, sammen med Nabihas oplevelse af de enkelte fortolkninger.

Du kan også høre musikken på iTunes. Klik blot på linket i boksen øverst til højre.

Sanne Salomonsen fortolker: Cracks in the Concrete

Om Sannes fortolkning fortæller Nabiha: Jeg kan huske, at jeg fik sommerfugle i maven. Sanne var den første, og jeg var lidt nervøs for at skulle sætte mig for bordenden. Sanne overraskede mig meget.

Dicte fortolker: Never Played the Bass

Om Dictes fortolkning fortæller Nabiha: Det var så fint. Dicte har bare et helt specielt fingeraftryk, hun gør, hvad der passer hende. Hun er ikke bange for noget

Peter Belli fortolker: Trouble

Om Peters fortolkning fortæller Nabiha. Jeg er helt tosset med Peter efter den her tur, han fyrede den af. Jeg skal ind og købe hans fortolkning af mit nummer på iTunes

Johnson fortolker: The Enemy.

Om Johnsons fortolkning fortæller Nabiha. Ved Johnson blev jeg blæst væk, han gik ind og skrev en ny sang.

Mads Langer fortolker: Deep Sleep

Om Mads' fortolkning fortæller Nabiha: Det kom bag på mig, at han valgte det nummer, som han gjorde. Jeg blev ret overrasket. Men det var en fin måde, han gjorde det på, han gav det liv.

Kasper Winding fortolker: You

Om Kaspers fortolkning fortæller Nabiha: Man ved bare aldrig, hvad man skal forvente af Kasper. Jeg fik en følelse af at blive blæst væk. Han er bare på et helt andet plan, og tager nogle chancer, som vi andre ikke gør.