’Juleønsket’: Få et smugkig på afsnit 7

Se ’Juleønsket’ på TV 2 PLAY

Ă…rets julekalender pĂĄ TV 2 er splinterny og superspændende - og her kan hele familien se med. Traditionen tro kan du pĂĄ TV 2 PLAY se snigpremiere pĂĄ morgendagens afsnit 24 timer før, at det vises pĂĄ tv! Og lige her kan du se et klip fra afsnittet.

Vigdis og Karsten er bekymrede for Julie, der har isoleret sig på sit værelse. De beslutter, at Karsten skal tage en snak med hende, men der er blevet vendt op og ned på Julies billede af sin familie.

Vogterenglene mødes på toppen af Storebæltsbroen og gør status: Arrons tilstand er kritisk, og det eneste, der holder ham i live, er styrkekilden. Dæmonen har stjålet næsten al hans engelstyrke. Gabi har ikke ligefrem haft held med at finde den rapport, Arron kom med, men måske den stadig ligger på lærerværelset?

Toke falder ned fra taget, så Julie, Rafi og Willy følger ham ned til pedellen Jack for at finde en førstehjælpskasse. Men da de kommer derned, opdager Rafi og Willy noget mærkeligt?

Juleønsket-appen gør årets TV 2 julekalender endnu sjovere. Du kan downloade app'en her:

Iphones og iPads: Klik her
Android telefoner og tablets: Klik her

Se 'Juleønsket' på TV 2 PLAY

Julekalendere pĂĄ TV 2 PLAY

  • På TV 2 PLAY kan du hver dag frem til juleaften se snigpremiere på det næste afsnit af årets julekalender på tv: Se 'Juleønsket' på TV 2 PLAY
  • Du kan også se alle afsnittene af 'Jesus & Josefine' på TV 2 PLAY: Se den her
  • Vi har også HELE 'Mikkel & Guldkortet' liggende til dig: Se den her
  • Og til de mindste har vi alle afsnittene af 'Martin og Ketil - Jul for begyndere': Se den her