Sådan startede romancen mellem Yvonne og Kjeld fra Olsen-Banden

Du kan se 'Juleønsket' på TV 2 PLAY

I år har TV 2 vist julekalendere i 25 år - det fejrer vi på TV 2, tv2.dk og TV 2 PLAY ved at vise nogle af de mange klassiske fortællinger, der er løbet henover skærmen i december måned.

Øverst i denne artikel kan du se Yvonne, der synger sin kærlighedsang "Yvonnes sang". Klippet stammer fra julekalenderen 'Olsen-Bandens Første Kup' fra 1999, hvor de tre spasmagere Egon, Benny og Kjeld for første gang finder sammen. 

Men hvis man kender Olsen-Banden, ved man, at Yvonne og Kjeld ender sammen. Men kærlighedsblikkene stammer helt tilbage fra begyndelsen, og netop den følelse synger Yvonne om i hendes helt egen sang. 

Det hele startede da Egon boede på børnehjem. Der er ingen penge at hente, og bestyrelsen bliver ved med at sige, at de har brugt hver en krone på klisterbånd og kontorartikler. Men det viser sig, at pengene er blevet brugt på dyre rejser og lækre middage til bestyrelsen selv.

Beviset på forbrydelsen ligger i en rød kuffert, og den vil Egon stjæle. Derfor finder han sammen med Benny og Kjeld, og sammen kæmper de for, at få julen tilbage. 

På TV 2 PLAY samler vi i december måned afsnit 24 af mange af de klassiske julekalendere, så hvis du bliver fristet er der masser af julehygge at hente – og du kan også se årets nye julekalender, ’Juleønsket’.