Kærlighed hvor kragerne vender

TV 2 søger singlekvinder til en ny sæson af ’Kærlighed hvor kragerne vender’

Søger du også kærligheden- og er du klar på at tage springet i kærlighedens navn? Så læs med her.

Når man som mand elsker landsbylivet højt, får kærligheden det svært. Kvinderne forlader de små idylliske landsbyperler og satser på storbyen. Og tilbage i landsbyerne står mændene. Med styr på tilværelsen, men ingen at dele den med.

Til en ny sæson af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ søger fire skønne jyske mænd nogle dejlige kvinder, som har mod på at tage en tur nordpå og besøge dem i deres lige så skønne landsbyer på vestkysten. Alt sammen i kærlighedens navn. De fire gæve gutter har styr på økonomien og bilen, huset, jobbet og karrieren er på plads. De mangler bare kærligheden. De savner kvinden, som de kan dele tilværelsen og landsbylivets mange glæder med.

Er du singlekvinde og frisk på et romantisk eventyr, så kan du tilmelde dig her.

- Du skal kunne tage fri fra 13 – 22. september 2020 samt 6. – 8. oktober 2020 (alle dage inklusiv)

- Din transport, dit ophold og dine måltider bliver betalt.

Lær fyrene at kende

Mathias, 34

Mathias er en trofast og loyal ven, som altid står klar, når kammerater og familie har brug for ham. Når fritiden ikke går med venner og familie, er Mathias håndboldtræner for herreholdet i den lokale håndboldklub. Desuden går Mathias meget på jagt, og han er ikke bleg for at diske op med en lækker middag med det vilde kød, han kommer hjem med. Mathias drømmer om at finde ikke bare den næste, men den sidste store kærlighed - den loyale kvinde, han skal tilbringe resten af sit liv med.

Christian, 27

Christian har lige købt sin drømmebolig, så nu mangler han bare drømmepigen - en kvinde der vil stifte familie på sigt og nyde livet sammen med ham. Selvom Christian er lidt genert, så elsker han at få besøg af sine venner og få gang i en god fest. Christian nyder også at tage på sejlture på Limfjorden med familie og venner på sin båd – han tilbringer sjældent en hel weekend på sofaen. Han elsker desuden at tage på festival og høre masser af god musik. 

Jonas, 25

Jonas er meget arbejdsom og bruger det meste af sin tid på sit arbejde. Men arbejde er ikke alt, og Jonas er klar til at skære ned i arbejdstiden for den helt rigtige pige. Når Jonas er hjemme, bruger han ikke særligt meget tid på at slappe af og dase. Han er næsten altid ude og makke med et eller andet på huset eller i værkstedet. Jonas drømmer om to børn og en hund. Hunden har han, så nu mangler han bare at finde en sød pige, som vil flytte til Thy og stifte kernefamilien sammen med ham. 

Peder, 37

Peder har altid været en drengerøv, men nu er der faldet mere ro på og han mangler bare kvinden i sit liv. De fleste i Peders omgangskreds har for længst fået kone og børn, men Peder har aldrig kunne finde den helt rigtige. Peder er kendt i byen, som ham der passer på de unge til de lokale halballer og arrangerer grillfesterne i byen. Han elsker musik - især heavy metal, og der er altid musik i hans ører. Peder drømmer om at få gennemrenoveret hans store købmandsgård, så den kan danne rammen for kone, børn og en masse gode stunder i fremtiden.