Er du rigtig klog

16x9

Der er dømt skæg og ballade for både børn og voksne, når Henriette Honoré og Lasse Rimmer byder indenfor i TV 2s nye, underholdende quiz

Ved du, om brødet altid lander med marmeladesiden nedad? Hvor meget kan ungerne egentlig rykke i dit hår, inden det falder af? Og hvad mon der sker, hvis dit barn putter en elektrisk pære i mikrobølgeovnen? Få svar på alle de skøre spørgsmål, du måske har tænkt over i din hverdag - og grin med, når Henriette Honoré og Lasse Rimmer spørger seerne og to kendte danskere i 'Er du rigtig klog'.

Nogen gange stiller børn de mærkeligste spørgsmål. Og har du ikke også en gang imellem lyst til at få svar på ting som - for eksempel hvorfor bruseforhænget altid skal klistre sig til kroppen? Mød Bubber, Andrea Elisabeth Rudolph, Peter Mygind, Iben Hjejle og Sisse Fisker, når de og andre kendte gætter svaret på de fjollede spørgsmål, mange af os tænker over i vores hverdag.

Gæt og grin
Alle børn og voksne kan gætte og grine med hjemme i stuen. I studiet er det derimod to kendte danskere, der hver uge skal gætte og grine af Lasse Rimmer, når han med sine hjælpere fra Experimentarium, frygtløst kaster sig ud i det ene fjollede og finurlige forsøg efter det andet. Tilsammen udgør disse elementer en i bogstaveligste forstand eksplosiv og ikke helt ufarlig cocktail - især for Lasse Rimmer! Men det er sjovt - og hvem ved, måske bliver man en lille smule klogere?