Knæk Cancer

Andrea Elisabeth Rudolph vender tilbage i 'Vild med dans'

Den 28. oktober kan man opleve en gammel kending i 'Vild med dans'. Andrea Elisabeth Rudolph skal nemlig være med i en helt særlig anledning.

I fem sæsoner stod Andrea Elisabeth Rudolph i spidsen for 'Vild med dans'-showet, og nu vender hun så tilbage i anledning af Knæk Cancer-ugen på TV 2. 

Fredag den 28. oktober skal hun være vært i callcentret, hvor en række kendte sidder klar til at modtage danskernes donationer til Knæk Cancer.

- Da jeg blev spurgt, tænkte jeg, at det kunne være vildt hyggeligt at se hele 'Vild med dans'-familien igen, både producerne, værterne og danserne, siger Andrea Elisabeth Rudolph, der har været vært i callcentret flere gange tidligere.

- Det er en sindssyg hyggelig dag, så det har jeg taget mig tid tid, tilføjer hun. 

Sygdommen skræmmer livet af os

Men det er ikke kun de gode gamler venner på 'Vild med dans'-holdet, der trækker i tv-værtinden. Det er også muligheden for at støtte op om kampen mod kræft, som "efterhånden er blevet en folkesygdom", som hun selv formulerer det. 

- Det er en ekstrem uhyggelig sygdom, og mange af os har mistet nogen til kræft. Og selv når vi ikke mister dem, der rammes, skræmmer sygdommen livet ud af os, siger hun.

Hvis man har lyst til at ringe ind til en af de kendte, der sidder klar i callcentret og donere penge, er man samtidig med i lodtrækningen om en række lækre præmier og kan blive ringet op under showet, hvis man er den heldige vinder. 

God til at improvisere

De direkte opringninger til tilfældige danskere kræver en god evne til at improvisere, og det er heldigvis Andrea Elisabeth Rudolphs spidskompetence. 

- Jeg har jo lavet radio i sindssygt mange år, og der er det vigtigt at kunne improvisere og være hurtig til at gribe ting. Det er den største udfordring på aftenen, men jeg holder meget af at improvisere, ellers havde jeg aldrig sagt ja, siger hun. 

Du kan se 'Vild med dans Knæk Cancer' fredag den 28. oktober.