Knæk Cancer

Her overrasker Kim Kardashian kræftsyge Christina på live-tv

Superstjernen Kim Kardashian tonede pludselig frem på tv-skærmen og sendte en personlig hilsen til danske Christina lørdag aften.

17-årige Christina, der lider af uhelbredelig kræft, fik sig noget af en overraskelse, da hun lørdag var gæst i TV 2’s indsamlingsshow ’Knæk Cancer Live’.

Se 'Knæk Cancer Live' gratis på TV 2 PLAY

For mens hun sad og fortalte historien om sit sygdomsforløb og de ting i hverdagen, der til trods for sygdomsforløbet, gør hende glad, fik hun pludselig en hilsen fra sit største idol, den verdenskendte realitystjerne Kim Kardashian.

- Hej Christina. Det er Kim Kardashian West. Jeg ønsker dig alt det bedste, jeg hepper sådan på, at du kommer til Para-ol. Jeg ville ønske, jeg kunne være der og møde dig personligt. Jeg håber det sker meget snart . Held og lytkke med alt. Jeg beder for dig, hepper på dig og håber jeg snart møder dig.  

Allerede inden Christina kom på scenen, havde hun afsløret, at hun var meget stor fan af Kim Kardashian og elsker se hende og familiens realityprogram ’Keeping up with the Kardashians’.

- De er lidt skøre, og det bliver man egentlig glad af. Jeg synes, Kim Kardashian er fantastisk, fordi hun er sig selv. Programmet får mig lidt til at komme ind i det drømmeliv, man gerne vil leve, forklarede hun i indslaget inden.

Christina lider af uheldbredelig knoglekræft, lørdag aften blev hun overrasket af sit største idol

Drømmer om Paralympiske Lege

Noget andet  Christina drømmer sig væk til er de Paralympiske Lege i 2020, hvor hun håber på at kunne stille op i taekwondo, som hun har det sorte bælte i.

- Hvis det sker, kan hun måske være så heldig at møde sit store idol i levende live, i hvert fald sagde Kim Kardashian, at hun håbede de to kunne mødes til de Paralympiske Lege.

Christina lider af uheldbredelig knoglekræft. Behandlingen har givet hende nogle mén for livet, hun har blandt andet fået hjerneskader, epilepsi og lider af træthed. Derudover har selve kræften medført, at hun ser dobbelt, og af den grund går hun nu med klap for øjet for at afhjælpe det. Det har dog ikke slået den 17-årige pige ud. 

- Det har jeg det egentlig helt fint med, jeg synes, den klæder mig. Jeg har det faktisk rigtig godt med mit udseende, jeg synes, jeg er smuk lige meget hvad, siger Christina indslaget.

Kim Kardashian

  • Født i 1980
  • Datter af den kendte advokat Robert Kardashian og Kris Jenner.
  • Realitystjerne, model og designer.
  • Kendt for showet ’Keeping Up With the Kardashians’, der handler om hende og sin familie.
  • Har 86 millioner følgere på Instagram, 48 millioner på Twitter og 29 millioner på Facebook. 
  • Gift med rapperen Kanye West, som hun har børnene North West Kardashian og Saint West Kardashian.

Første gang man ser Kardashian på tv efter overfaldet

Siden starten af oktober har superstjernen Kim Kardashian trukket sig fuldstændig fra offentligheden, efter hun blev overfaldet og røvet på et hotel i Paris, hvor hun var i anledning af en modeuge. Kardashian, der ellers normalt er ekstremt aktiv på de sociale medier, har ikke lagt nogen billeder eller statusopdateringer ud siden, ligesom hun har sat sin realityserie på pause.

Derfor var lørdag aften til Knæk Cancer Live, faktisk første gang, hun optræder i medierne siden overfaldet. Videohilsnen blev dog optaget og sendt inden røveriet fandt sted.

Her kan du høre Christinas reaktion på Kim Kardashians hilsen, da TV 2 fangede hende efter showet. 

Christina fik en personlig hilsen fra Kim Kardashian - her sender hun en hilsen retur