Knæk Cancer

Gør som Nikki og støt Knæk Cancer på din helt egen måde

Der er mange måder at støtte Knæk Cancer på. Nikki Jes Paulsen har brugt sin hobby til at samle penge ind.

I disse uger er massevis af danskere i gang med at samle penge ind til den årlige Knæk Cancer-indsamling. 

Mens nogle sælger perleplader og andre samler flasker, har Nikki Jes Paulsen valgt at lave sin helt egen kreative version af Knæk Cancer-blomsten og sætte den til salg på nettet. 

- Jeg har lavet en Knæk Cancer-blomst for at støtte et godt formål, fordi flere og flere bliver ramt af den grimme sygdom, fortæller Nikki Jes Paulsen, der ligesom mange andre danskere har haft kræft inde på livet. 

- Jeg har to onkler, en bedstemor og en bedstefar, der har været ramt af kræft.  Min genbo har været igennem en meget svær tur med sygdommen, og så mente jeg, at jeg skulle støtte et godt formål ved at bruge mine hobbyevner til at bidrage.

Nikki Jes Paulsen arbejder som pladesmed til dagligt og elsker at arbejde med gammel jern. Derfor har han lavet en helt særlig Knæk Cancer-vindmølle af gamle bildele og jern. 

Den har han nu sat til salg på Facebook, hvor han sælger til højestbydende, og pengene vil han donere til Knæk Cancer. 

Hvis du har en sjov indsamlingside til Knæk Cancer ligesom Nikki, kan du læse om de mange forskellige indsamlingsmuligheder, der finders, her.

Du kan for eksempel starte din egen indsamling, støtte andres indsamling eller lave en Knæk Cancer-blomst og støtte Knæk Cancer med 20 kroner.