Knæk Cancer

KnækCancerBlomst retningslinjer

Del din KnækCancerBlomst

Med aktiviteten ”En Blomst For Sagen” får du mulighed for at bidrage til indsamlingen af dette års Knæk Cancer, uden selv at skulle have penge op ad lommen!

Om aktiviteten

Fra uge 39 opfordrer vi jer danskere til at være kreative og fortolke Knæk Cancer Blomsten. Dette gøres ved at lave en blomst med udgangspunkt i Knæk Cancer logoet og dele det som et opslag på Instagram (ikke som en Story) med hashtagget #knækcancerblomst. Du kan også indsende billedet her på kampagnesitet. Boozt, som er sponsor på aktiviteten, donerer 20 kr. pr. godkendt billede op til 450.000 kr. Blomsterbillederne fra samme bruger skal være forskellige og dubletter godkendes ikke. For gruppebilleder godkender vi op til 5 reposts af samme billede fra forskellige brugere.

Sådan gør du

For at bidrage til aktiviteten skal du lave Knæk Cancer Blomsten. Det kan være på papir, stof, en kage eller noget helt fjerde. Hvordan du vil udforme blomsten, er helt op til dig

Tag så et billede af din kreative udformning og send det til os via formularen her på siden eller læg det op på din Instagramprofil med hashtagget; #knækcancerblomst. Husk at din profil skal være offentlig, hvis vi skal kunne se og registrere dit bidrag.

Periode

Alle billeder der bliver uploadet i perioden mandag den 21. september 2020 til lørdag d. 24. oktober 2020 bidrager med 20 kr. pr. billede op til 450.000 kr. Billeder der bliver lagt op forinden eller efter dette tidsrum, kommer ikke på sitet, og de udløser derfor ikke et donationsbeløb til indsamlingen.

NB! Disse retningslinjer kan opdateres løbende og uden forudgående varsel.