LISTE: Husker du disse eventyrlige øjeblikke fra Kurs mod fjerne kyster?

Se 'Kurs mod fjerne kyster' på TV 2 PLAY.

Snart sætter skibet Havana igen kurs mod fjerne kyster. TV 2 blænder til februar op for endnu et eventyr med Mikkel Beha og hans sønner, når de bevæger sig videre gennem Stillehavet.

Men inden da kigger Mikkel Beha tilbage på de mest eventyrlige øjeblikke fra anden sæson, hvor familien besøgte Galapagos-øerne og derefter sejlede videre til Fransk Polynesien i det sydøstlige Stillehav.

I listen nedenfor kan du se og læse om fire af de mest eventyrlige øjeblikke. Resten kan du se mandag klokken 20 eller på TV 2 PLAY.

Theis får en tattoo

Da familien ankommer til Fransk Polynesien, beslutter Theis sig for at få en tatovering. Polyneserne er nemlig dem, der opfandt tatoveringskunsten. Tatoveringen symboliserer den 3-årige rejse, som Emil og Theis er på.

Besøger uberørt vandfald

Fransk Polynesien er indbegrebet af paradisøer med turkisblåt hav og sandstrande så langt, øjet rækker. Alligevel er de forholdsvis uberørte, og derfor var det lidt af en oplevelse for familien Beha Erichsen, da de fik det højeste vandfald i hele Stillehavs-området, Vaipo-vandfaldet, helt for sig selv.

Vild nat i stormvejr

Havana, som efterhånden er et hårdt prøvet skib, kommer ud i noget af et stormvejr. Storsejlet flækker, og vejret er så voldsomt, at Emil, Theis og deres gaster må ud på fordækket med livliner på for ikke at falde i vandet. Læs Emils oplevelse af episoden lige her.

Dyk med 100 hajer

I en passage i Fransk Polynesien får Mikkel Beha Erichsen og hans tre sønner sig lidt af en oplevelse. Helt op til 100 revhajer flokkes omkring dem i det azurblå hav. Læs Emils rejsebrev om den oplevelse lige her.

Følg med på Facebook

Knap 188.000 danskere har allerede vendt tommelfingeren opad til 'Kurs mod fjerne kyster'. Du kan gøre det samme på den officielle Facebook-side her