Landmand søger kærlighed

24-årige Dennis: Jeg søger en med en positiv indstilling til livet

En kvinde, der har en positiv indstilling til livet, er en kvinde lige efter 24-årige Dennis' hoved.

24-årige Dennis har længe forsøgt at finde en kæreste. Blandt andet gennem dating-sider. Men det er endnu ikke lykkedes for ham, og derfor har han meldt sig til den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed'. 

- Jeg har forsøgt at finde en kæreste længe, så det her var en anden måde at prøve på.

Og selv hvis landmand Dennis ikke ender med at få en kæreste igennem programmet, vil han stadig gerne deltage. 

- Jamen jeg håber da at kunne finde en rigtig sød kæreste i programmet, men hvis ikke andet så tager jeg det som en oplevelse at være med, siger han.

Dennis bor hos sine forældre og arbejder på et økologisk landbrug med køer. 

Lær Dennis bedre at kende

For at lære Dennis bedre at kende har TV 2 stillet ham en række spørgsmål om hans liv, vaner og drømme.

Hvilke tre ord beskriver dig bedst?

- Tålmodig, ærlig og nok også en lille smule stædig. 

Hvad laver du på en typisk fredag aften?

- Det kommer an på, om jeg skal arbejde dagen efter. Hvis ikke jeg skal på arbejde, kan jeg godt finde på at gå i byen med mine venner. Hvis jeg skal arbejde, sidder jeg typisk derhjemme foran fjernsynet og ser en film, og så går jeg tidligt i seng, da vækkeuret ringer tidligt om morgenen igen.

Hvad søger du i en kvinde – både personligt og udseende?

- Jeg søger en, der har lidt de samme værdier som mig. Og en ærlig og positiv person. En med en dejlig livsindstilling, der ser muligheder, selvom der er begrænsninger, og har gå-på-mod.

- Selvfølgelig betyder udseende altid noget. Hun må gerne have et kønt ansigt og nogle kønne øjne, men jeg synes, at jeg vil lægge lige så meget vægt på hendes personlighed, og hvem hun er. Når man står der, så betyder udseende da noget. 

Hvad kan du tilbyde en kvinde?

- Jeg kan tilbyde at være hundrede procent ærlig og interesseret i hende, og hvad hun laver. Og så har jeg en indkomst, der kan skabe en tryg hverdag.

Hvad har det største øjeblik i dit liv været?

- Jeg kan ikke lige komme på noget. Men jeg har da været ude at rejse i Canada, hvor jeg arbejdede ved en farmer. Der skulle jeg stå på egne ben, og det var helt sikkert en god oplevelse.

Hvad er det værste, du nogensinde har oplevet?

- Jeg har ikke haft nogle frygtelige oplevelser inde på livet, men jeg har prøvet at køre galt i min bil et par gange. Der er aldrig sket noget udover materielle skader.

Hvad laver du i din fritid?

- Når jeg ikke arbejder, så går jeg til badminton en gang om ugen, og så går jeg til spinning. Jeg løber to gange om ugen i en løbeklub. Og så er jeg medlem af det frivillige brandværn.

Er du et familiemenneske?

- Ja, det synes jeg, at jeg er. Jeg har et rigtig godt forhold til min familie, og jeg arbejder jo også hjemme på gården engang imellem. Tit, når jeg er færdig på arbejdet, tager jeg hjem og hjælper til.

- Familie er dem, man altid har. Dem kan man altid komme til - lige meget hvor meget lort, man har lavet. Lige meget hvor store problemer man har, kan man komme til sin familie. Det er den sikre base. 

Hvad er dine tre yndlingsfilm?

- Jeg ser ikke så mange film. Men jeg har altid fulgt med i den serie, der blev sendt på TV 2, der hedder '24 timer'. Så kan jeg godt lide gamle serier som for eksempel 'Venner'. 

Hvad er din yndlingsdrik?

- Hvis det skal være uden alkohol, så har jeg jo altid godt kunnet lide mælk. Nu er jeg jo også fra landet. Skal det være med alkohol, og vi er i byen, får vi jo tit rom og cola.

Hvad er dit yndlingsdyr?

- Det må være en ko. Nu har jeg altid arbejdet med køer, og jeg synes, at de er fascinerede dyr. Selvom jeg har arbejdet med dem i mange år, er der stadig en masse at lære om dem. 

Hvad er din livret?

- Jeg har altid godt kunnet lide kartoffelmos med millionbøf. 

Hvem skal lave maden? Dig eller kæresten?

- Jeg har aldrig været god til at lave mad, må jeg ærligt indrømme. Det har nok aldrig haft min helt store interesse. Men jeg er begyndt at lære de mindre ting, så det går fremad. Men det er ikke mig, der dukker op med en fem-retters menu.

- En kæreste må da gerne være god til at lave mad. Men det er ikke sådan, at hun skal lave det hele selv. Jeg vil meget gerne hjælpe til.

Hvor god er du til at tage dig af huslige ting?

- Jeg synes selv, at det går udmærket. Det er tit mig, der går rundt med støvsugeren. Det sker af og til, at jeg vasker gulvet og tømmer opvaskeren. Der hjælpes vi godt ad derhjemme. Jeg har det sådan, at det er noget, som man skal hjælpes ad med. Og når man først er i gang, er det jo ikke så slemt.

Hvilke huslige ting kniber det med at få gjort?

- Jeg er måske ikke typen, der er så god til at få tingene gjort selv. Jeg er nok lidt for god til at udsætte det, hvis jeg er alene. Så det kunne være rart med nogen, der kunne huske mig på det. 

Hvad er din største drøm?

- Det er nok at blive selvstændig landmand. At have sin egen gård med en fornuftig økonomi, som man kan have mange år fremover. Og selvfølgelig at stifte en familie.

Hvorfor blev du landmand?

- Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde med dyr, og vi har jo altid haft dyr derhjemme. Jeg har altid gået ude i stalden, og der er ligesom kommet ind med modermælken. Min mor var landmand, og så skulle jeg også være landmand. Det faldt mig meget naturligt. 

Vil du gerne i kontakt med landmand Dennis, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og skriv 'Dennis' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger.