Landmand søger kærlighed

Claus fra 'Landmand søger kærlighed': Der er plads til to på min motorcykel

Der er fart over den 44-årige landmand Claus. Lær ham bedre at kende her.

Den 44-årige landmand Claus har svært ved at sidde stille, og der skal helst være lidt gang i den. Derfor har han det også rigtig godt, når han sidder på sin motorcykel og suser derudaf. 

Claus har været gift i 13 år og har to piger på 11 år med sin ekskone. Men han kunne sagtens finde på at få flere børn - eller at finde sammen med en, der også har børn. 

- Jeg kunne godt finde på at få børn igen, fortæller han til TV 2. 

Claus har meldt sig til denne sæson af 'Landmand søger kærlighed', fordi han af flere omgange har prøvet netdating. Men det har ikke rigtig fungeret for ham.

- Jeg så det sådan, at jeg ikke havde noget at tabe ved at melde mig.

- Jeg håber da, at jeg finder en kæreste. Jeg er spændt, for det er da lidt grænseoverskridende at skulle på tv, når man ikke er vant til det.

Lær Claus bedre at kende

For at lære Claus bedre at kende har TV 2 stillet ham en række spørgsmål om hans liv, vaner og drømme. 

Hvilke tre ord beskriver dig bedst?

- Det første, der faldt mig ind, var 'drengerøv'. Og så kan jeg godt stå inde for 'ærlig' og 'kærlig'. Der er lidt gang i mig, så der må godt ske lidt.

Hvad laver du på en typisk fredag aften?

- Mine fredage er jo delt i to. Den ene fredag hygger jeg med tv og slik, og den anden kan jeg være ude med et par kammerater og få et par øl.

Hvad søger du i en kvinde – både personligt og udseende? 

- Sjov, sød, ærlig, gerne yngre end mig. Hun må gerne se godt ud, men det er ikke det primære.

- Udseendemæssigt skulle det være Jennifer Lopez.

Hvad kan du tilbyde en kvinde?

- Jeg er ærlig, kærlig og har en masse selvironi. Jeg kan godt tage pis på mig selv. What you see, is what you get. Jeg er ret ligefrem.

Hvad har det største øjeblik i dit liv været?

- Det har været at få mine børn. Det har ændret mit liv. Det er den eneste gang, jeg har oplevet, at jeg med 100 procents sikkerhed kan sige, at jeg vil dø for dem. Det er den største ting. Ellers har jeg boet et år i USA. Der arbejdede jeg som landmand i staten Washington og rejste rundt som turist. Jeg kunne godt tænke mig at komme tilbage til USA på et tidspunkt.

Hvad er det værste, du nogensinde har oplevet?

- Jeg synes altid, at jeg har været så heldig. Jeg er aldrig blevet udsat for noget tragisk. Den værste oplevelse, jeg har haft, var engang, hvor vi troede, at et af vores børn skulle dø, fordi hun var i feberkrampe og ikke var ved bevidsthed i 20 minutter. Det kan man huske. Men der skete ikke noget.

Hvad laver du i din fritid?

- Jeg er sammen med venner og familie. Og så kører jeg lidt motorcykel – hvor der er plads til to. Så løber jeg en tur engang i mellem.

Er du et familiemenneske?

- Ja, det er jeg. Familien betyder meget. Jeg synes, at det er hyggeligt med familietam-tam. Mine forældre bor ret tæt på. De bor to kilometer herfra, så dem ser jeg to gange om måneden. Min bror kan jeg se to gange på en uge. Vi har mange fælles interesser.

Hvad er dine tre yndlingsfilm?

- Jeg kan godt lide sådan noget som ’Kvinden i buret’, ’Fasandræberne’ og sjove film.

Hvad er din yndlingsdrik?

- Det er øl. Det er ligegyldigt hvilken slags.

Hvad er dit yndlingsdyr?

- Det må være en ko. Det er fordi, at det er det, jeg lever af.

Hvad er din livret?

- Det må være stegt flæsk med persillesovs. Jeg er mest til god gammeldags fed mad.

Hvem skal lave maden? Dig eller kæresten?

- Jeg er ikke godt til at lave mad. Jeg er middel. Det er ikke så afgørende, hvem der gør det - det er den, der har tid.

Hvor god er du til at tage dig af huslige ting?

- Det synes jeg, at jeg er blevet efter, at jeg er blevet skilt. Jeg synes selv, at jeg er ret god til det. Jeg får det gjort, og det ser rimelig pænt ud herhjemme.

Hvad er din største drøm?

- At mine børn og jeg får et godt liv. Det har vi allerede, det skulle gerne fortsætte. Jeg har en drøm om at blive rig, men ikke mere end alle andre. Engang syntes jeg, at penge var alt. Det synes jeg ikke længere.

Hvorfor blev du landmand?

- Det gjorde jeg, fordi jeg godt kan lide det frie liv, som det giver at være landmand. Det lå lidt til højrebenet, da mine forældre var landmænd, så købte jeg gården, da de ikke havde lyst længere.

Vil du gerne i kontakt med landmand Claus, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og skriv 'Claus' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger.