Landmand søger kærlighed

Landmand Michael: Hun skal ikke være bange for at få beskidte hænder

35-årige Michael er glad for naturen, og det må en potentiel kæreste også gerne være.

Hvis der er noget, som den 35-årige landmand Michael er glad for, så er det landet, naturen og dyr. Det er nogle af grundene til, at han blev landmand. Og dén interesse er noget af det, som han også søger i en potentiel kæreste.

Derfor har han meldt sig til den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed'. 

- Jeg har set de forrige programmer, og så fik jeg selv lysten til at prøve det. Og så savner jeg en pige at være sammen med. Så det, mente jeg, var et forsøg værd.

Michael har før haft en kæreste, men han mistede på et tidspunkt troen på kærligheden. Den har han nu fået tilbage, og han drømmer om en kvinde, som han kan dele sit liv med og få børn med.

Så han håber på, at der er en masse søde piger, der skriver til ham.

- Jeg håber da, at jeg finder en pige til sidst i programmet. Jeg håber, at der er en masse, der skriver ind, og at der deriblandt er den pige, jeg søger.

Lær Michael bedre at kende

For at lære Michael bedre at kende har TV 2 stillet ham en række spørgsmål om hans liv, vaner og drømme. 

Hvilke tre ord beskriver dig bedst?

- Jeg er en stille type. Jeg siger ikke så meget, men er en meget aktiv og kærlig person. Og så er jeg jo lidt genert.

Hvad laver du på en typisk fredag aften?

- Det er lidt forskelligt. Enten sidder jeg foran fjernsynet, eller også er jeg sammen med nogle venner eller familie. Jeg vil helst være sammen med andre. Det er ved at være lidt kedeligt at sidde derhjemme i det store hus alene.

Hvad søger du i en kvinde – både personligt og udseende?

- Jeg søger en pige, der kan lide livet på landet. En kvinde, der ikke er bange for at få beskidte hænder. Ikke at hun skal med ud i stalden og arbejde, det er ikke et krav. Men hun skal helst kunne lide dyr og naturen. Jeg elsker jo natur, så det ville ikke gøre noget, at hun også kunne lide det.

- Selvfølgelig skal hun ikke være alt for overvægtig, men i forhold til udseende, så ved jeg ikke rigtig. Det er jo ikke udseendet, der tæller. Det er svært, det ved man jo ikke, før man møder den rigtige.

Hvad kan du tilbyde en kvinde?

- Åh, det har jeg lidt svært ved at svare på. Det er jeg ikke så god til sådan noget.

Hvad har det største øjeblik i dit liv været?

- Der er jo mange ting. Da min søster fik børn blandt andet, og jeg fik chancen for at blive onkel. Jeg arbejder jo meget, så jeg får ikke så mange oplevelser, men jeg håber da, at den pige, jeg møder, har lyst til at tage ud og rejse og se mere end bare Danmark og få nogle gode øjeblikke.

Hvad er det værste, du nogensinde har oplevet?

- Utroskab, det har jeg haft inde på livet. Det har jeg det svært med. Det blev jeg pænt sur over og i dårligt humør af. Det har nok været det, og så da jeg havde en dårlig arbejdsgiver.

Hvad laver du i din fritid?

- Den bliver brugt med at gå på jagt. Jeg har spillet fodbold, men benene har sagt fra nu, så jeg kan ikke fortsætte med det. Ellers er jeg meget sammen med mine venner og familie.

Er du et familiemenneske?

- Ja, det synes jeg. Det betyder alt. Uden familie fungerer tingene ikke rigtig. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få børn. Det er mit største ønske. Det er også et af mine krav, at en potentiel kæreste skal ville have børn. Hun må gerne have børn i forvejen, men hun skal gerne have lyst til at få flere.

Hvad er dine tre yndlingsfilm?

- Kærlighedsfilm ser jeg en del af, men ellers har jeg ingen specifikke favoritter.

Hvad er din yndlingsdrik?

- Øl, vin, kaffe, te og mælk. Jeg drikker og spiser meget. Jeg er en af de få, der ikke er så kræsen.

Hvad er dit yndlingsdyr?

- Det må være mine hunde. Den gamle hedder Ronja, og den unge hedder Amanda. De er tyske korthårede hønsehunde.

Hvad er din livret?

- Det må være flæskesteg, den er altid god. En god oksesteg går man heller ikke galt i byen med. Der er mange ting. Jeg er meget glad for mad.

Hvem skal lave maden? Dig eller kæresten?

- Det ville være en tyk løgn, hvis jeg sagde, at jeg var god til det. Det ville være rart, hvis jeg fik en pige, der var god til at lave mad og så også kunne lære fra sig, så jeg også kunne lave mad engang imellem.

Hvor god er du til at tage dig af huslige ting?

- Det står jeg jo selv for. Så det er jeg vant til.

Hvilke huslige ting kniber det med at få gjort? 

- Jeg er nok ikke super god til at få pudset vinduer. Der er jeg så heldig, at min mor hjælper til. Jeg er ikke så god til at undgå striberne, og det kan jeg ikke leve med. Men det er hun god til.

Hvad er din største drøm?

- Det er jo at få en familie, få børn og komme ud at rejse.

Hvorfor blev du landmand?

- Jeg er vokset op i landbruget og har været ude at prøve lidt andet. Jeg har for eksempel arbejdet for et have- og anlægsgartneri og som gartner på et slot.

Vil du gerne i kontakt med landmand Michael, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og skriv 'Michael' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger.