LEGO Masters

Sådan er reglerne for deltagelse i Lego Masters

Lego Masters havde premiere på TV 2 16. april 2021.

Personer, der er ansat i TV 2 eller Metronome Productions i den periode, hvor programmet optages, samt personer i deres husstande kan ikke deltage i Lego Masters.

Personer, der er ansat i Lego Group i den periode, hvor programmet optages, samt personer i deres husstande kan ikke deltage i Lego Masters. Dog kan ansatte i Legoland eller en Lego-butik, som ikke har en kreativ funktion, deltage. Det samme gælder tidligere Lego-ansatte uanset deres funktion.

Deltagere skal være minimum 14 år på den første optagedag af Lego Masters.

Præmien er et trofæ og er af symbolsk værdi.

Deltagerne er udvalgt efter en casting, hvor deltagernes Lego-kunnen afprøves i forskellige discipliner. Til castingen inviteres de par (inkl. individuelle deltagere, der bliver sat sammen parvis), der er mest lovende. Deltagerne udvælges af TV 2 og Metronome ud fra en række kriterier som Lego-designevner, teknisk kunnen, iderigdom, fantasifuldhed, overblik og personlighed.

Vinderparret udråbes under optagelserne til det sidste program af Lego Masters i februar 2021.

Vinderne er det hold, der med sine byg skaber de mest overbevisende universer og kreationer, fortæller tydelige historier og som imponerer dommeren mest inden for parametre som design, teknik og opfindsomhed.

Se 'Lego Masters' på TV 2 eller TV 2 PLAY fredag klokken 20.00.