Fettuccine med grøntsager og laks

16x9

Tilberedning

Gulerødder skæres i tykke skiver på skrå. Løget skæres i 1 cm tykke halvmåner. Champignons skæres i kvarte. Hvidløget hakkes. Gulerødder, løg og hvidløg svitses i lidt olie og efter et par minutter tilsættes champignonerne. Efter et par minutter mere tilsættes hvidvinen.

Retten simrer ved svag varme, men ikke længere end at gulerødderne bevarer deres sprødhed. Smag til med salt og peber.

Spinaten vendes i, til den falder sammen, og der spædes op med piskefløde og koges 1 minut.

Pastaen koges al dente.

Hæld vandet fra pastaen og vend lidt olie i.

Servering:
Server portionsanrettet pĂĄ meget varme tallerkner.

Først pasta, derefter grøntsager og fondsauce og til sidst lakseskiverne.

Bemærk:
Laksen er rå, men i så tynde skiver tilberedes de af varmen fra grøntsagerne og pastaen.