Råkostsalat med pinjekerner

16x9

Tilberedning

Skr√¶l guler√łdderne, og riv dem p√• et rivejern.

Put de revne guler√łdder i en stor sk√•l.

Hak hvidkålen fint. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i små, fine tern.

Bland guler√łdder, hvidk√•l og √¶bler godt sammen. Pres den halve citron og h√¶ld saften ud over r√•kosten. R√łr rundt.

Hak de t√łrrede kirseb√¶r, de gule rosiner og den friske, tyrkiske mynte og tils√¶t det til r√•kosten.

Find en pande frem. S√¶t den p√• en kogeplade og varm den op ved fuld varme. Put pinjekernerne p√• panden og skru ned p√• middel varme. Pas p√• at kernerne ikke bliver sorte, r√łr ofte rundt.

N√•r pinjekernerne er brune og spr√łde, sluk for pladen og tag panden af varmen. Bland pinjekernerne i r√•kosten.