Sprød pasta med bacon og parmasan

16x9

Tilberedning

Pastadej:
Alle ingredienser blandes sammen til en glat dej og kommes på køl i cirka en time før brug.

100 g pastadej rulles ud på trin 6 med en pastamaskine og kommes på bagepapir. Pastadejen smøres med æggeblomme og drysses med hakket rosenpeber og grofthakket sort peber.

Pastaen bages i ovnen ved 160 grader i cirka seks til syv minutter.

Sauce:
Ventrechebacon skæres i grove stykker og sauteres. Piskefløde tilsættes og koges op og smages til med salt og peber. Saucen sigtes, og den udblødte husblas tilsættes.

Saucen hældes på chiffonflaske, og chiffonflasken fyldes op med en patron. Den sættes på køl.

Tilbehør:
Parmaskinken bages sprød i oven mellem to plader på bagepapir i cirka 10 minutter ved 150 grader.

Parmesanen rives på den fine side af rivejernet og bages i ovnen på smurt bagepapir i cirkler ved 200 grader i cirka fem minutter.

Anretning:
Den sprøde pasta lægges i lag med parmaskinken og parmesanen. Den pyntes med persille vendt i olie og salt. Fløden sprøjtes op ved siden af, og retten serveres med det samme.