Kanelsnegle

Tilberedning
Dej:
Skær smørret ud i mindre stykker. Kom det i en skål sammen med mel. Bland det sammen.
Lun mælken og tilsæt gæren. Rør godt rundt.
Pisk æg, sukker, salt og vanillekorn sammen i en skål. Bland mælken i, og ælt dejen smidig og glat.
Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Fyld:
Til fyldet, røres smør, sukker og kanel sammen.
Rul dejen ud i et aflangt stykke på ca. 40x20 cm.
Fordel fyldet herpå.
Rul dejen sammen på den lange led og skær den i tykke skiver og læg dem på bagepapir.
Lad dem efterhæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Bages på nederste rille i 12-15 minutter.
Afkøles på en rist.
Kan pyntes med glasur.