Kanelsnegle

16x9

Tilberedning

Dej:
Skær smørret ud i mindre stykker. Kom det i en skål sammen med mel. Bland det sammen.

Lun mælken og tilsæt gæren. Rør godt rundt.

Pisk æg, sukker, salt og vanillekorn sammen i en skål. Bland mælken i, og ælt dejen smidig og glat.

Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.

Forvarm ovnen til 220 grader.

Fyld:
Til fyldet, røres smør, sukker og kanel sammen.

Rul dejen ud i et aflangt stykke på ca. 40x20 cm.

Fordel fyldet herpå.

Rul dejen sammen på den lange led og skær den i tykke skiver og læg dem på bagepapir.

Lad dem efterhæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.

Bages på nederste rille i 12-15 minutter.
Afkøles på en rist.

Kan pyntes med glasur.