Kransekage til nytårsaften

16x9

Tilberedning

Ælt marcipan og sukker let sammen. Tilsæt æggehvider over 2-3 gange.
Vej og udrul massen i de mængder som er beskrevet her:

Ring 1: 30 g masse, 13 cm lang
Ring 2: 40 g masse, 15,5 cm
Ring 3: 50 g masse, 17,5 cm
Ring 4: 60 g masse, 20,5 cm
Ring 5: 70 g masse, 23 cm
Ring 6: 80 g masse, 25,5 cm
Ring 7: 90 g masse, 27 cm
Ring 8: 100 g masse, 30 cm
Ring 9: 110 g masse, 32,5 cm
Ring 10: 120 g masse, 34 cm
Top: 20 g masse, formes til en kugle og trykkes let.

Sammel enderne, og tryk dem sammen til ringe. Læg dem på bagepapir.

Bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i 8-10 minutter, til de bliver gyldne.

Når ringene er bagt færdige og er afkølet, samles lagene.

Læg den største ring i bunden, og pynt med glasur hele vejen rundt, så den kommer op over kanten. Sæt den næststørste ring på, så glasuren "limer" dem sammen. Fortsæt på samme måde.

Pynt eventuelt toppen med flag og knallerter.