Natholdet: Hvad laver Michael Jackson hos De Konservative?

Se Natholdet på TV 2 PLAY

Standupkomikeren Christian Geo Heltboe, antageligvis bedre kendt under mellemnavnet Geo, gæstede torsdag aften Natholdet, hvor den altid friske Martin ’Danish Dynamite’ Høgsted i denne uge troner som talkshow-vært.

Her fik Geo fornøjelsen af at være en del af Natholdet-klassikeren, ’IT-Jes tømmer serveren’, hvor komikeren fik den fornemme opgave - ud fra en række klip – at vurdere, hvilke der skulle være ’gemmere’ eller ’glemmere’.

Sammen kastede de blandt andet deres falkeblik på et klip fra det konservative landsrådsmøde, hvor ingen andre end ’kongen af pop’ var mødt op for at høre formand Søren Pape Poulsens tale til den konservative pøbel – eller hvad?

- Tusind tak for tilliden. Jeg glæder mig til at være jeres formand, lyder det fra en bevæget Søren Pape, hvorefter fokus fluks skifter over til, hvad der ser ud til at være en klappende, storsmilende og ikke mindst stift stirrende Michael Jackson.

- Det en klar keeper, lyder det fra en grinende Geo, der med det samme tilføjer:

- Først tænker man (…), Jesus Christ, det er Michael Jackson, men så begynder man med at fokusere på, hvorfor kigger hun sådan her, hvorefter Geo forsøger sig med en imitation af den kvindelige lookalikes stirrende udtryk.   

Se det sjove klip i videoen øverst i artiklen, og vurder selv, hvordan den konservative tilhænger gør det som Michael Jackson

Se Natholdet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.