Fræk og klassisk Puk Elgaard: - Jeg elsker det klip

Se Natholdet på TV 2 PLAY her

Anders Breinholt har tirsdag aften besøg af Puk Elgaard i Natholdet.

Sammen ser de vanen tro på sjove klip fra det danske medielandskab, og medværten spiller selv hovedrollen i et af klippene, som Anders Breinholt mener, er helt typisk for hende.

- Det er klassisk Puk Elgaard, jeg elsker det klip, det er fantastisk, siger Breinholt til klippet, der er fra 2011, hvor Elgaard var vært på DR-programmet Aftenshowet.

- Jeg vil godt til middag hjemme hos dig, det er altså en ordentlig én den der, siger Puk Elgaard til kokken Torben Klitbo, inden hun senere begynder at klappe sig selv bagi, da kokken banker sine krebinetter sammen.

- Den lyd der, kommenterer Elgaard med et skummelt grin.

Se det sjove klip i videoen øverst i artiklen, hvor Natholdet også har fundet et "frækt" klip fra 2015 frem.

I klippet bliver det næsten for meget for den ellers erfarne tv-vært i et Go’ morgen Danmark-indslag om den populære, erotiske film ’Fifty Shades of Grey’.

Puk Elgaard udsættes for lidt af hvert i Go' morgen Danmark i anledning af 'Fifty Shades of Grey's popularitet.
Puk Elgaard udsættes for lidt af hvert i Go' morgen Danmark i anledning af 'Fifty Shades of Grey's popularitet. Foto: TV 2

Se Natholdet på TV 2 PLAY her

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.