Norskov

Claudia Bondesen

Læs om Claudia Bondesen

Claudia - født Claudia Ana Kostic - i Serbien. Dengang hun mødte Casper Bondesen, blev de stormende forelskede. De blev gift, og Claudia flyttede fra sin familie og til Norskov. Sammen har de datteren Lucia, og selvom Claudia har fået opfyldt mange af sine drømme i Norskov, har hun altid følt sig ensom og har længtes efter at høre til, sådan rigtigt.

Claudia er både en sej og manipulerende kvinde, men også spontan, sjov og fuld af liv.

Claudia er god til at få mænd til at gøre ting for sig. Så god, at hun efter otte års ægteskab med Bonden er blevet dybt afhængig af ham, og endt med hverken at have eget job eller egen omgangskreds. Med Bondens deroute skal Claudia for første gang stå på egne ben, og det er nu, hendes modstandskraft og overlevelsesdrift skal bestå sin prøve.