Læs om Tom Noack

Født 1977, er søn af Susanne og afdøde Alex Noack. Toms søster er Jackie Noack, som er gift med Norskovs havnedirektør og tidligere borgmester, Martin Kierkegaard.

Tom er opvokset i Norskov og er gammel ungdomskammerat med Casper 'Bonden' Bondesen og Martin Kierkegaard. De tre spillede ishockey sammen og udgjorde den stærke A-kæde.

Tom blev stormende forelsket i Bondens søster, Diana, og måtte flygte fra Norskov og følelser, som var stærkere end ham selv. Han gik først i militæret, siden i politiet, hvor han har skabt sig en stor karriere, inden han flyttede tilbage til Norskov.

Tom er blevet chef på politistationen. Han er et begavet og følsomt menneske, som aktivt bruger sin intuition i sit politiarbejde. Tom er ikke bange for at være alene, og han er stærk, når han kan tjene andre. Han føler størst kærlighed, når han kan hjælpe. Tom har fravalgt den personlige kærlighed til fordel for at tjene fællesskabet. Men det, man holder nede, kan af og til vokse sig stærkere.