'Årgang 0'-Christian i chat: Jeg har aldrig haft en kæreste

Se 'Årgang 0' på TV 2 Play

Tirsdag aften efter sæsonpremieren på 'Årgang 0' svarede Christian på seernes mange spørgsmål i en live-chat. En stor del af spørgsmålene var fra piger, der var nysgerrige efter at vide mere om den unge tv-kendis fra Aarhus.

I chatten afslørede Christian blandt andet, at han endnu ikke har haft en kæreste, at han vil fortsætte i 'Årgang 0', til han bliver 18 år, at han får kommentarer fra sine venner på samtlige programmer, og at han med alderen har fået et tættere forhold til sine to brødre.

Du kan læse alle spørgsmål og svar i live-chatten med Christian her nedenfor.

Fakta om 'Årgang 0'

'Årgang 0' er en dokumentarserie, som siden efteråret 1999 har fulgt fire familier i Danmark. Fire familier, som hver for sig er meget forskellige, men som har dét til fælles, at de fik et barn i begyndelsen af år 2000.

Familierne er blevet fulgt jævnligt af et filmhold igennem både store og små begivenheder. Samtidig optager familierne selv i deres hverdag og laver videodagbøger.

Dokumentarserien følger børnene, til de bliver voksne, og er derfor samtidig en fortælling om det danske samfund, mens det udvikler sig i begyndelsen af det 21. århundrede.

Christian i Aarhus kom først med i tv-serien i 2008 som erstatning for en af de oprindelige deltagere, Mathilde fra Østerbro.