Revygalla 2018

Baastrup og Brygmann: Nye værter på Revygalla 2018

Lise Baastrup og Martin Brygmann er det nye værtspar på Revygalla 2018.

Lise Baastrup og Martin Brygmann står i spidsen for årets Revygalla, der for sjette gang hylder den danske revy og politiske satire.

Det er første gang, at de to danner par som værter på tv, men de kender allerede hinanden fra både tv-programmerne 'Hjørdis' og 'Rundt på gulvet' og musicalerne 'En kort en lang' og 'Spamalot'.

- Det bliver fantastisk at arbejde sammen med Martin igen. Vi er gode til at improvisere sammen, og så er vi geniale til at give hinanden grineflip, fortæller Lise Baastrup.

Revyen ligger ikke fjernt fra de to værter, der begge har prøvet kræfter på de skrå revybrædder:

- Jeg har selv lavet revy i tidernes morgen, men aldrig de mere traditionelle. Samsø Dogmerevy husker jeg tydeligt. Her skrev vi og havde premiere inden for to døgn. Det var vildt! fortæller Martin Brygmann.

Lise Baastrup har også på egen krop mærket, hvad revyen har af betydning:

- Efter jeg var med i Aalborg Vinterrevy i 2015 og så i Cirkusrevyen i 2016 og 2017, har jeg fået mine egne minder af at stå på scenen sammen med mine kollegaer.

- Jeg mindes tydeligt duften af savsmuld, varmen i teltet, Dirch Passers gamle garderobe, hvinene fra rutsjebanen under et stille nummer - det er meget magisk, siger Lise Baastrup.

Hyldest til inspirationen

Revyerne lever og ånder for politik, samfund og den store vide verden samt de stærke personligheder, der sætter ild til det hele.

Tilsat masser af satire, gak og sublime parodier giver revyerne os hvert år et kærligt los bagi og sætter nyt perspektiv på den verden, vi lever i.

Det fejrer TV 2 CHARLIE med en fantastisk prisfest proppet med politisk satire, drillerier og masser af gode grin, når vi ser tilbage på revyåret, der gik, i Revygalla 2018.

Ud over Baastrup og Brygmann som nyt værtspar byder årets Revygalla også på to nye priser. 'Årets Darling' og 'Æresprisen' vil sammen med 'Årets mandlige skuespiller', 'Årets kvindelige skuespiller' samt 'Årets revy' blive uddelt i løbet af aftenen.

'Årets Darling' går til en person, som - bevidst eller ubevidst - har været en utømmelig inspirationskilde til årets revynumre, mens 'Æresprisen' hædrer en person, der gennem sit virke har gjort en forskel for revyens eksistens, udbredelse og høje niveau.

En tur på badehotel

Revygalla har i år taget TV 2s populære tv-serie 'Badehotellet' gennem satiremaskinen, og resultatet er en række sketch fra 'Det politiske badehotel', hvor danske politikere mødes i en afslappet stemning af badeferie og sommerromantik.

Her bliver der vendt op og ned på partifarver og alliancer, og både private og politiske relationer bliver flettet sammen i nye farverige mønstre.

Bag 'Det politiske badehotel' står Mikkel Schrøder og Jens Krøyer.

Billetsalget til 'Revygalla 2018' er allerede i gang. Køb dine billetter her

Revygalla 2018 finder sted i Cirkusbygningen i København søndag 26. august og kan ses til efteråret på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.