'Rita' i ny flirt: Knalder med halvkriminel kioskejer

Se snigpremieren på andet afsnit af 'Rita III' på TV 2 Play

Ingen 'Rita' uden fræk flirt og uforpligtende sex.

Da affæren med kollegaen Jonas (Alexandre Willaume) stopper, før den rigtig er begyndt, må Rita ud i byen efter nye sexpartnere. Og da hun en sen aften render ind i kioskejeren Said, bliver han den næste i rækken.

- Det klikker umiddelbart mellem dem, og de går direkte ind i kiosken og har sex op ad spaghettihylden, siger skuespiller Mille Dinesen om sin karakters heftige møde med Said (Zaki Youssef). Se videoklip øverst.

Har kriminel nebengesjæft
Da den seksuelle akt er overstået, går Said på toilettet, og Rita smutter ud i kioskens baglokale for at efterlade sit mobilnummer til ham. Men da kuglepennen løber tør, må hun lede i en skuffe efter en ny - og finder i stedet bundter med pengesedler og mistænkelige, flade pakker i brun plastic.

- Said er en typisk kliché på en indvandrer. Han har en kiosk og handler med hash i baglokalet, siger Mille Dinesen og fortsætter.

- For Rita bliver det et påskud til at stikke af, som hun plejer. Hun er jo en "lonely rider", som holder følelserne ude i strakt arm og ikke er i stand til at elske nogen, sådan i voksen forstand.

- Men hun slipper nu ikke så nemt af med Said. For det viser sig, at de har noget andet til fælles end bare generelt at være godt ude at skide, afslører skuespilleren bag Rita.

Se andet afsnit af 'Rita III' mandag d. 23. marts kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play