Nedtur: Her rammer fordrukken Rita bunden

Se 'Rita' på TV 2 Play

I sjette afsnit af 'Rita III' bliver Rita for alvor ramt af den klaustrofobiske ensomhedsfølelse, der hersker i den store, tomme pedelbolig, efter at sidste barn er fløjet fra reden, og hun tager ud i byen for at drukne sorgerne.

Trods sin cool attitude er Rita dog ikke helt så sej, når det kommer til alkoholindtagelse, og da hun i fuldskab vælter et ølglas ud over bardisken på den lokale bodega, bliver hun bogstaveligt talt sendt hjem af bartenderen.

Mille Dinesen: Rita er sølle
Rita følger imidlertid ikke bartenderens råd om at gå hjem, men opsøger i stedet kioskejeren Said i håbet om at kunne charmere ham til endnu en gang sex op ad spaghettihylden.

Det går dog helt galt, da Rita - i stedet for at ose af sex - ender med at brække sig på gulvet lige foran Saids fødder. Se videoklip øverst.

- Rita er virkelig sølle, og man kan sige, at hun for alvor rammer bunden i den situation, siger skuespilleren Mille Dinesen til tv2.dk og fortsætter.

- Men samtidig viser hun også sin menneskelighed og sit behov for ømhed, da Said tager med hende hjem for at vaske brækket ud af hendes hår og putte hende i sengen som et lille barn, lyder det fra Rita-skuespilleren.

Se i øvrigt, hvad Mille Dinesen svarede på seernes spørgsmål i live-chatten om 'Rita her.

Se 'Rita' hver mandag kl. 20.00 - eller lige nu på TV 2 Play.