Rita kommer i klammeri med hårdkogte hashsælgere

Se snigpremieren på afsnit 6 af 'Rita' på TV 2 Play

I sjette afsnit af 'Rita III' sættes Islevgaard Skolen på den anden ende, da Hjørdis finder en pose med hash bag et gammelt arkivskab i kælderen.

Rita opdager samtidig, at en gruppe unge indvandrerdrenge sælger hash på parkeringspladsen bag skolen, og som sædvanlig vælger hun at gribe til selvtægt og konfrontere drengene på egen hånd. Hun går simpelthen hen og hiver en pose hash op af lommen på en af fyrene.

- Det her ryger til politiet. Ligesom den taske, vi fandt nede i kælderen, som sikkert også tilhører jer, lyder det fra den frygtløse folkeskolelærer, der pludselig er omringet af de truende fyre. Se videoklip øverst.

Jeg snakker med jeres chef!
Da hashsælgerne ikke er modtagelige over for Ritas forsøg på at stoppe dem, før politiet og Rødovres borgmester Alice Werner (Charlotte Fich) bliver indblandet, griber hun til en anden taktik:

- Hvis I ikke gider lytte, bliver jeg nødt til at snakke med jeres chef!, siger Rita og hentyder dermed til  kioskejeren Said, som hun mistænker for at stå bag salget - og som hun selv er personligt involveret med.

Se, om Rita får held med sine forhandlinger i aftenens sjette afsnit, som desuden byder på en følelsesladet konfrontation mellem Ritas søn Jeppe og hans kæreste, David.

Se afsnit 6 af 'Rita III' mandag d. 20. april kl. 20.00 - eller lige nu på TV 2 Play.