Samme tid næste år

Samme tid næste år – det er nu!

Cecilie Frøkjær er vært på det nye program Samme Tid Næste År på TV 2. Per Arnesen / TV 2

I en ny programserie på TV 2 kæmper en række modige danskere i et år for at ændre noget i deres liv. Afsløringen får vi med det samme.

Vi har allesammen noget, vi ønsker at ændre i vores liv - det kan være et mål, vi vil opnå, eller en livslang drøm, vi ønsker at realisere. I en helt ny programserie med Cecilie Frøkjær som vært, følger vi en række almindelige danskere, der sætter alt ind for at komme i mål med et stort ønske for deres liv.

Dette program ligner ikke noget, jeg har lavet før.

Cecilie Frøkjær

For et år siden mødte Cecilie Frøkjær programmets medvirkende i studiet, inden de hver især påbegyndte deres personlige og livsændrende projekt. Nu, et år efter, møder hun dem igen og får svar på, om de er kommet i mål, og hvordan det har påvirket dem. For gæsterne er der altså gået et helt år, mens seerne får forvandlingen at se med det samme.

- Dette program ligner ikke noget, jeg har lavet før. Jeg møder en række dedikerede danskere, som har et meget stort ønske om at ændre noget i deres liv på et år. Og så ser jeg dem først igen, når det år er gået. Og jeg ved ikke, om de har klaret det. Alt er blevet holdt hemmeligt for mig af redaktionen, fordi den bedste reaktion er den ægte reaktion, når mine gæster træder ind ad døren. Jeg har derfor arbejdet med to eller tre forskellige manuskripter uden at vide, hvilket ét af dem, der skulle bruges. Det fandt jeg først ud af, når dørene gik op og det viste sig, om deres drøm var blevet til virkelighed eller ej, fortæller Cecilie Frøkjær, der ikke lægger skjul på, at det har været et rørende og inspirerende program at lave.

Med på rejsen

'Samme tid næste år' består af seks programmer, hvor vi møder forskellige mennesker, der hver især har sat sig for at ændre deres liv på blot et år. Mød bl.a. overvægtige og diabetesramte Maj, der vil være medicinfri for sin stedsøns skyld. Se om Line, som blev bortadopteret fra Korea, finder sin biologiske mor og omsider får svar på, hvorfor hun blev givet bort. Følg også 60-årige Ketty, der kæmper med en dyb sorg, efter at hun mistede sin ægtefælle. Nu drømmer hun om at få ro i sjælen ved at gå pilgrimsruten Caminoen, til trods for at hun aldrig har vandret før. Og kan 16-årige Buster imod all odds rejse sig fra kørestolen og gå igen, efter han mistede førligheden i en snowboardulykke. Mød også Dan, som gennem hele sit liv har undertryk sin lyst til at leve som kvinde. Har han turde tage springet? 

Se om det lykkedes for Dan og alle de andre medvirkende at nå deres mål i 'Samme tid næste år', der har premiere på TV 2 mandag d. 16. oktober kl. 20.