Stem her: Hvilket 'SJIT Happens'-afsnit er det bedste

Valget står blandt andet mellem en mandeaften og en skæbnesvanger nytårsaften.

Femte sæson af 'SJIT Happens' bliver, som du nok ved, den sidste. Og det er tid til at gøre status på de foreløbige fire første sæsoner, før femte sæson rammer dit tv.

Derfor giver vi dig helt eksklusivt mulighed for at stemme pĂĄ dit favoritafsnit med de seks venner fra Nørrebro ud fra fire af de mest populære afsnit.

De to afsnit, der får flest stemmer bliver herefter genudsendt på TV 2 ZULU søndag kl. 20.10 - dagen inden tv-premieren på femte sæson.

Det drejer sig om følgende afsnit, hvorefter du kan afgive din stemme nederst i artiklen:

Sæson 1, afsnit 8, "Svin og snapsegilde": Her skal Ane møde sin kæreste lidt ældre venner, mens resten af SJIT-drengene er alene hjemme. Det udvikler sig til en mandeaften, der kører lidt af sporet.

Sæson 2, afsnit 10, "Nytårsaften": Vennerne tager i sommerhus nytårsaften. Der sker ting og sager mildest talt.

Sæson 3, afsnit 2, "Udstilling": Emil har fået 'drømmejobbet' på et galleri. Men det udvikler sig ikke helt som planlagt. Derudover er Ane flyttet hen til sin kæreste midlertidigt for at komme sig over Olau.

Sæson 3, afsnit 10, "Gravid": Ane er muligvis gravid - og det skaber problemer for Ane og Olau. Emil fĂĄr et tilbud om en trekant med Mads. Han siger 'ja tak'. 

Stem herunder. Aftemningen slutter torsdag klokken 20.00.

Afstemning

Vælg din favorit her: