Smid Tøjet

Find din tøjcontainer og vind

Find din nærmeste container og vind flotte præmier.

Når man vil aflevere sit tøj til Smid Tøjet, er det naturligvis en god idé at vide, hvor man kan donere tøjet henne.

Klik her og find adressen på en genbrugsbutik eller en tøjcontainer i nærheden af dig.

I perioden 11.-22. maj 2017 udlodder vi dagligt PLAY abonnementer blandt dem af jer, der skriver adressen på jeres nærmeste tøjcontainer i konkurrence-posten på Smid Tøjet Danmarks Facebookside.

Præmie

Vi trækker lod blandt alle besvarelser, og man kan vinde følgende:

Play gavekort – Fuld pakke – 1 mdr.

Præmierne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

Sådan kontaktes vinderne

Vinderne bliver tagget i et svar på vedkommendes kommentar, hvor de vil blive bedt om at sende navn, e-mail og telefonnummer til cbma@tv2.dk.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med adresseoplysninger inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder. Vinderen modtager derefter al relevant om levering af præmier. Præmien sendes til vinderen umiddelbart efter udtrækningen.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og "tagger" dit navn og kontakter dig fra Smid Tøjets Facebook-side. Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på Smid Tøjets Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S og Røde Kors må ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.