Smid tøjet og vind

Smid Tøjet og deltag i konkurrencen om lækre præmier.

Fra 11.-22. maj 2017 opfordrer TV 2 og Røde Kors dig til at dele et billede af det tøj, du afleverer til Smid Tøjet. Del billedet pĂĄ Instagram med #SmidTøjet eller upload det i vores konkurrencepost pĂĄ Facebook.

Udover at dele det gode budskab med dine venner, deltager du pĂĄ den mĂĄde i konkurrencen om gavekort til Miinto pĂĄ 500 kr., som vi dagligt udlodder. 

Se alle billeder med #smidtøjet her.

SĂĄdan deltager du

  1. Find dit aflagte tøj frem fra skabet.
  2. Skriv Smid Tøjet med dit tøj, lav en stor bunke af det, få dine børn til at kaste det hele i luften eller tag et billede foran containeren, hvor du afleverer tøjet. Det er helt op til dig, hvor meget du gør ud af dit billede.
  3. Del billedet pĂĄ instagram og brug #smidtøjet eller upload det i vores konkurrencepost pĂĄ Facebook.
  4. Husk at tjekke om din profil er ĂĄben, sĂĄ vi kan se det og du deltager i konkurrencen.

 

SĂĄdan kontaktes vinderne

Vinderne bliver tagget i et svar pĂĄ vedkommendes billede, hvor de vil blive bedt om at sende navn, e-mail og telefonnummer til cbma@tv2.dk.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med adresseoplysninger inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder. Vinderen modtager derefter al relevant information om levering af præmier.

Præmien sendes til vinderen umiddelbart efter udtrækningen.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og "tagger" dit navn og kontakter dig fra 'Smid Tøjet's Facebookside. Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100 % administreret af TV 2.

Konkurrencer på 'Smid Tøjet's Facebookside er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S og Røde Kors må ikke deltage i konkurrencen.

Rettigheder

Deltagere i konkurrencen skal opfylde følgende krav:

  • Jeg besidder rettighederne til det sendte materiale.
  • Jeg er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet, herunder tilladelse fra medvirkende af andre personer, der optræder tydeligt i det sendte materialet.
  • SĂĄfremt der indgĂĄr børn under 18 ĂĄr pĂĄ billederne, er jeg ansvarlig for at have den fornødne tilladelse fra den/dem, der har forældremyndigheden.
  • Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV 2 vil blive videresendt til den enkelte person, der mĂĄtte have krænket 3. parts rettigheder.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.