Test dig selv: Hvor enig er du med panelet i 'Spørg Charlie'?

16x9
I denne omgang af Spørg Charlie er det Niels Hausgaard, Ane Cortzen, Ida Auken og Jens Gaardbo, der sidder i de varme panel-stole hos Michael Meyerheim. Foto: Per Arnesen / Per Arnesen/TV 2

Michael Meyerheim styrer slagets gang i Spørg Charlie, når fire kendte danskere hver uge diskuterer seernes dilemmaer. Hvor enig er du med panelet?

Mange danskere går rundt med et dilemma, de ikke helt ved, hvad de skal gøre ved.

Et bud på en løsning kan være at skrive ind til ’Spørg Charlie’, som på nuværende tidspunkt kører på sin 17. sæson på TV 2 CHARLIE.

I fjerde afsnit har Michael Meyerheim besøg af Ida Auken, Jens Gaardbo, Niels Hausgaard og Ane Cortzen, som alle er kendte for at have en mening om stort og småt.

Spørgsmålene i ’Spørg Charlie’ varierer i omfang og kan ofte give paneldeltagerne noget at tænke over, når det pludselig ikke kun er deres egne dilemmaer, de skal tage stilling til.

Det kan være svært at skulle sætte sig i andres sted, når det kommer til personlige forhold, men paneldeltagerne i ’Spørg Charlie’ gør deres bedste, når de forsøger at løse seernes dilemmaer.

Spørgsmålet er, om du er enig med panelet?

Tag testen herunder og find ud af det.

Test dig selv: Hvor enig er du med panelet i 'Spørg Charlie'?