Spørg Charlie

Test dig selv: Hvor enig er du med panelet i 'Spørg Charlie'?

Michael Meyerheim styrer slagets gang i Spørg Charlie, når fire kendte danskere hver uge diskuterer seernes dilemmaer. Hvor enig er du med panelet?

Mange danskere går rundt med et dilemma, de ikke helt ved, hvad de skal gøre ved.

Et bud på en løsning kan være at skrive ind til ’Spørg Charlie’, som på nuværende tidspunkt kører på sin 17. sæson på TV 2 CHARLIE.

I fjerde afsnit har Michael Meyerheim besøg af Ida Auken, Jens Gaardbo, Niels Hausgaard og Ane Cortzen, som alle er kendte for at have en mening om stort og småt.

Spørgsmålene i ’Spørg Charlie’ varierer i omfang og kan ofte give paneldeltagerne noget at tænke over, når det pludselig ikke kun er deres egne dilemmaer, de skal tage stilling til.

Det kan være svært at skulle sætte sig i andres sted, når det kommer til personlige forhold, men paneldeltagerne i ’Spørg Charlie’ gør deres bedste, når de forsøger at løse seernes dilemmaer.

Spørgsmålet er, om du er enig med panelet?

Tag testen herunder og find ud af det.

Test dig selv: Hvor enig er du med panelet i 'Spørg Charlie'?

  1. En 62-årig mand klager over, at en række mænd med anden etnisk baggrund end dansk bader med undertøj på i samme omklædningsrum som den 62-årige. Kan han tillade sig at sige, at han ikke bryder sig om det, og at det burde det være forbudt at bade i undertøj, ligesom det er i svømmehallen?

  2. En 10-årig pige synes, at hendes mor og mormor skændes for meget. Pigen tror, grunden til det er, at hendes mormor synes, at de er alt for lidt sammen i familien. Hvad skal pigen stille op?

  3. En 41-årig kvinde undrer sig over, hvorfor mange jyder bruger vendingerne ”Nu er jeg også fra Jylland” eller ”Nu er jeg jo også jyde”. Hun vil vide, hvorfor de gør det?

  4. En storesøster har fået fortalt af en af sine klassekammerater, som også er venner med hendes lillebror, at hendes 19-årige lillebror tager stoffer, når han går i byen. Hvad skal hun gøre? Skal hun sige noget til ham, og skal deres forældre vide det, da han stadig bor hjemme?

  5. En 63-årig kvinde fortæller, at hendes mand på 71 år har fået en operation mod impotens, hvilket har gjort, at deres sexliv nu burde fungere uden problemer. Ingen af dem har taget initiativ til sex siden operationen. Manden er meget konfliktsky, så hvad skal kvinden gøre for at sætte gang i deres sexliv?