Journalist til Dronningen: Er De pĂĄ kongeligt epo?

Mandag eftermiddag afholdt dronning Margrethe pressemøde i anledning af sin 75-ĂĄrs fødselsdag d. 16. april. Her kan du høre lidt om højdepunkterne. 

Dronning Margrethe ankom alene til pressemødet pĂĄ Fredensborg Slot i anledning af sin fødselsdag, prins Henrik er nemlig blevet ramt af influenza. Her svarede hun pĂĄ spørgsmĂĄl fra et samlet pressekorps, der spurgte om alt fra abdikation og indvandrere til børnebørn og hendes mening om prinsgemalens titel. 

Du kan følge nogle af højdepunkterne fra pressemødet nedenfor. 

Læs ogsĂĄ: Forvirret Natasja Crone: Her afbryder Margrethe direkte tv

 

  • Onsdag d. 15. april kan du følge fødselsdagsmiddagen for dronning Margrethe, der bliver afholdt pĂĄ Christiansborgs Slot.
  • Torsdag d. 16 april, som er Margrethes fødselsdag, stĂĄr naturligvis i festens tegn. Dagen starter kl. 9 med morgenvækning pĂĄ Fredensborg Slot. Klokken 12.30 kører regentparret i karet igennem København. Og klokken 20 bliver der holdt stor fødselsdagsmiddag for dronningen pĂĄ Fredensborg Slot, hvor prominente og kongelige gæster fra hele Europa deltager.