Tinka og Kongespillet

Konkurrencebetingelser til 'Vind den magiske fortælling om 'Tinkas juleeventyr' på bog'

Deltag i konkurrencen på TV 2s Facebook-side om magiske fortælling om 'Tinkas juleeventyr' på bog - signeret af Josephine (Tinka) og Albert (Lasse)

I perioden 19. - til 22. november 2019 kl. 12.00 afholdes der en konkurrence om 5 x 'Tinkas juleeventyr' på bog - signeret af Josephine og Lasse.

Konkurrencen kører udelukkende i et Facebook-post på TV 2s Facebook-side, hvor deltagelse i konkurrencen finder sted i kommentartråden hertil.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du, i en kommentar til det respektive opslag, fuldende remsen, som var det taget ud af en nisses mund: ”Vær en ven for dine nærmeste, …”.

Det rigtige svar er, hvad nisserne i 'Tinkas juleeventyr' siger og ikke noget man selv finder på.

Man skal mindst være 13 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Præmie

TV 2 trækker lod blandt alle, der imødekommer 'sådan deltager du'-præmissen og trækker 5 vindere, der hver især vinder en signeret bog.

Præmien har en værdi á 249,95 kroner.

Sådan kontaktes vinderne

Vinderne bliver tagget i en kommentar på vedkommendes kommentar, hvor de vil blive bedt om at sende navn, e-mail og adresse til tinka@tv2.dk.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med kontaktoplysninger inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og "tagger" dit navn samt kontakter dig fra TV 2s Facebook-side.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Læs mere om hvordan TV 2 behandler din persondata her.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2s Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.