Tinka og Kongespillet

Konkurrencebetingelser til 3. adventskonkurrencen

Deltag i konkurrencen på TV 2s Facebook-side om en nissehue magen til Tinkas fra 'Tinka og Kongespillet'

I perioden 15. december til 17. december 2019 kl. 12.00 afholdes der en konkurrence om 5 x Tinka-nissehuer.

Konkurrencen kører udelukkende i et Facebook-post på TV 2s Facebook-side, hvor deltagelse i konkurrencen finder sted i kommentartråden hertil.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du, i en kommentar til det respektive opslag svare på spørgsmålene: 1) Hvilket julemad kan du eller dit barn virkelig godt lide. 2) Hvilket julemad kan du eller dit barn knap så godt lide?

Man skal mindst være 13 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Præmie

TV 2 trækker lod blandt alle, der imødekommer 'sådan deltager du'-præmissen og trækker 5 vindere, der hver især vinder en nissehue magen til Tinkas.

Sådan kontaktes vinderne

Vinderne bliver tagget i en kommentar på vedkommendes kommentar, hvor de vil blive bedt om at sende navn, e-mail og adresse til tinka@tv2.dk.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med kontaktoplysninger inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og "tagger" dit navn samt kontakter dig fra TV 2s Facebook-side.

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen. Læs mere om hvordan TV 2 behandler din persondata her.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2s Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.