Tinka og Kongespillet

Konkurrencebetingelser for 'Tinka og Kongespillet'-DVD-konkurrence

Nu kan du vinde en 'Tinka og Kongespillet'-DVD! Se nedenfor hvordan

I perioden 15. oktober - 19. oktober kl. 12.00 afholdes der en konkurrence om 3 x 'Tinka og Kongespillet'-DVD'er. Konkurrencen annonceres i et Facebookpost på TV 2s Facebook-side, hvor deltagelse i konkurrencen finder sted i kommentartråden hertil.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du løse tråd-gåden - svare rigtigt på hvilken vej, der fører til DVD'en på den pågældende grafik.

Præmie

Vi trækker lod mellem alle, der imødekommer 'sådan deltager du'-præmissen, og 3 vindere får hver 1 x 'Tinka og Kongespillet'-DVD, der har en værdi á 199,95 kroner. Præmierne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

Sådan kontaktes vinderen

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 offentliggør og "tagger" dit navn samt kontakter dig privat fra TV 2s Facebook-side.

Vinderen bliver tagget i en kommentar og kontaktet via privatbesked, hvor denne vil blive bedt om at sende navn og adresse.

Hvis vinderen ikke sender TV 2 sine [indsæt oplysningerne du har brug for fra vinderen for at kunne sende præmien] inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder.

Betingelser for deltagelse i konkurrencen

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2s Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Læs mere om hvordan TV 2 behandler dine oplysninger i forbindelse med konkurrencen i vores privatlivspolitik her.

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S må ikke deltage i konkurrencen. Man skal mindst være 13 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.